2019-02-09

Milliókat keresnek az Európai Bizottság – hazánkat gyalázó – ügynökei

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az olasz Öt Csillag Mozgalom európai parlamenti képviselője rántotta le a leplet az Európai Bizottságban dívó fényűzésről, az EB fejesei milliókat markolnak fel.

Az olasz Öt Csillag Mozgalom (M5S) európai parlamenti képviselője, Ignazio Corrao a közelmúltban támadta be az Európai Bizottságot azzal, hogy tagjai és vezető politikusai irtózatos mértékű pénzeket tesznek zsebre.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker például a szervezet legfelsőbb fizetési fokozatánál is többet keres 138 százalékkal, ami 27 436 eurót jelent havonta. Ez átszámítva 8,7 millió forint.

Federica Mogherini, uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő is ugyanilyen jól el van eresztve pénzügyileg: havi 8,2 millió forintos fizetése van.

Frans Timmermans, Soros embere pedig úgy tesz zsebre 7,9 millió forintos fizetést, hogy amúgy a szocialisták színeiben tetszeleg.

És ezek még csak a fizetések, ehhez aztán még hozzácsapódnak az olyan juttatások, mint a lakás, vagy gyermekek után járó kedvezmények. Ezenfelül pedig az Európai Bizottság tagjait egy 217 millió forintnak megfelelő, úgynevezett “átmeneti ellátás” is megilleti, amit mandátumuk lejárta után kapnak két évig.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az M5S politikusa szerint így a bizottsági bürokraták “potom” négymilliárd forintjába fognak kerülni az adófizetőknek 2019-ben. Corrao szerint abszurd, hogy míg a politikusok hülyére keresik magukat, addig költségvetési megszorításokra hivatkozva a kevésbé tehetősekkel nem foglalkoznak.

Az Európai Bizottság egy szóvivője szinte azonnal reagált a vádakra, szerinte az M5S politikusának vádjai csak egyszerű “fantáziamesék”, amelyek a kampány része. Tételes cáfolatot viszont a szóvivő nem adott.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...