2018-08-09

Migránsok foglaltak el egy közeli várost, a helyiek rettegnek!

Oszd meg másokkal is!

Egyre türelmetlenebbek és a helyiek szerint egyre több gondot okoznak az illegális bevándorlók Boszniában, a horvát határ közelében.

Mindennaposak a verekedések, lakatlan épületeket foglalnak el és rendőrökre támadnak az Ázsiából és Afrikából érkező emberek. De a régi útvonalakon, a Balkánon is állandó a mozgás – közölte az M1 Híradója.

Az országban jelenleg a horvát határhoz közeli városban Bihácson vannak a legtöbben, több ezer migráns lepte el az utcákat. A parkokban, a játszótereken és az út mentén is mindenhol bevándorlókkal lehet találkozni.

A migránsok miatt egyre több az incidens a városban. Legutóbb néhány nappal ezelőtt, két marokkói férfi támadt rá egy rendőre, aki igazoltatni próbálta őket. Az erősen alkoholos állapotban lévő fiatal bevándorlók megfékezésére erősítést kellett hívni.

A közelmúltban egy betöréshez is riasztották a hatóságokat. Egy bihácsi asszony ugyanis arra lett figyelmes, hogy egy idegen férfi van a lakásában. Szerencséje volt, mert a férje időben hazaért és riasztotta a rendőröket. A 27 éves afganisztáni migránst letartóztatták, a gyanú szerint ugyanis meg akarta erőszakolni a nőt.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Rendszeresek a tömegverekedések

A migránsok legtöbbször egymással kerülnek konfliktusba. A helyiek aggódnak és úgy érzik, a helyzetet már nem uralja a városvezetés. A rendőrség pedig arról is beszélt, hogy ha ebben a tempóban folytatódik a migránsok beáramlása, akkor eljön az a pillanat is, hogy nem tudják fenntartani a közrendet.

A tarthatatlan helyzet miatt a bihácsiak egy része hétfőre utcai tüntetést kezdett szervezni.

Híradó nyomán

 

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!