2017-10-08

“Mi a francot csinálsz, te ostoba lotyó?” – kérdezte a migráns a rajta segítő nőtől

Oszd meg másokkal is!

Nincs könnyű dolga a svéd bevándorlásiaknak, hiszen rendszeresek a beszólogatások és az egyéb megjegyzések, melyekkel szexuális kapcsolatra akarják rávenni az alkalmazottakat a bevándorlók. 

A svéd bevándorlásügyi hivatal jelentése szerint az idei év első kilenc hónapjában összesen 2875-ször inzultálták a hivatal dolgozóit a bevándorlók. Többen megerőszakolással, valamint azzal fenyegetőztek, hogy felgyújtják az egész épületet. A szakemberek szerint külön aggasztó, hogy a nőket mennyi szóbeli fenyegetés és zaklatás éri.

A beszámolók szerint volt olyan migráns, aki megpróbálta megerőszakolni az egyik alkalmazottat.

A jelentések szerint a bevándorlók gyakran e-mailen vagy telefonon keresztül zaklatják a dolgozókat. Volt olyan, hogy az egyik bevándorló azt üvöltötte a telefonba, hogy “mi a francot csinálsz, te ostoba lotyó?” mielőtt rácsapta volna a neki segítő női hivatalnokra a telefont.

Előfordult olyan is a södermanlandi iroda előtt, hogy az egyik női dolgozó kiment az utcára levegőzni, azonban az egyik migráns követte. A nő nem is figyelt rá, abban bízott, hogy a bevándorló majd elsétál mellette vagy békén hagyja. Azonban nem így történt, hiszen

a férfi először a kezeit, majd az arcát kezdte el csókolgatni, mire a nő kénytelen volt ellökni magától a támadót.

Egy másik menedékkérőt azért kellett letartóztatni, mert megtámadta a bevándorlásiak biztonsági embereit, az egyik női őrre pedig azt ordította, hogy egyszer úgyis elkapja és akkor megerőszakolja.

Az egész országot megrázta, hogy korábban egy Alexandra Mezher nevű bevándorlókkal foglalkozó nőt megölt egy fiatalkorú szomáliai menedékkérő. Németországban is történt hasonló tragédia, Maria Ladenburgert egy afgán migráns erőszakolt majd ölt meg. A férfi azért tartózkodhatott Németországban, mert fiatalkorúnak vallotta magát.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!

nyaralás, hotel, hostel, tengerpart, samsung, mobiltelefon, iphone, led tv, használtautó, lidl