2018-08-09

Megölik gyermekeinket és a gyilkosok mindig ugyanazok

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Egész Franciaországot megdöbbentette a múlt hétvégi hajnali gyilkosság. Egy Grenoble melletti diszkó előtt három muszlim fiatalember összevert egy fiút, a fiú barátja, Adrien Perez segíteni akart barátjának, ezután hárman támadtak a barátjának segítő fiúra és meggyilkolták. Halálra késelték. A fiú, akinek segített, túlélte, igaz, egyelőre életveszélyes állapotban van. A kegyetlenül megölt fiú édesanyja, Patricia Perez megrázó interjút adott a BFM rádiónak. A három bűnözőből kettőt fogtak el: Younes El Habibot és Yanis El Habibot. Harmadik társukat keresik.

A két gyilkos fényképe a saját Facebook-oldalukról, amit azóta töröltek

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Jean-Jacques Bourdin volt a riporter, ő az egyik legnépszerűbb francia rádiós, műsorát milliók hallgatják. Az édesanya három legfontosabb gondolata ez volt:

1. Nem igaz, hogy tömegverekedés volt, Adrien fia nem verekedett, hanem egyszerűen barátjának segített, akit megtámadtak (az első hírek szóltak tömegverekedésről, most már a rendőrség is azt mondja, amit az édesanya.)

2. A francia kormány semmit nem tesz a fiatalok védelmében, az ő érdekükben

3. „Adrien nem az első volt és nem is az utolsó. A gyermekeinket állati módon meggyilkolják és a gyilkosok mindig ugyanazok. Mindig ugyanazok.”

Grenoble mellett ma szolidaritási emléksétát tartottak, de az édesanya azt mondta, hogy ennek nincs valódi értelme. Azt is mondta, az ő életüket tönkretették.

Origo nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...