2018-03-05

Már szervezik a betelepítést! – Baloldali politikusok adatokat kértek magyar laktanyákról

Oszd meg másokkal is!

Karácsony Gergely elismerte, hogy laktanyákba akarják telepíteni a migránsokat. Ezért az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének el kell mondania, hogy Brüsszelben kivel és milyen adatokat egyeztetett a migránsok magyarországi betelepítésének tervéről. Ezt Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette be azzal összefüggésben, hogy a hírek szerint balliberális politikusok korábban eddig ismeretlen okokból kértek ki adatokat magyar laktanyákról.

Mint mondta, mindeközben több baloldali politikus kért ki adatokat a Honvédelmi Minisztériumtól a magyarországi laktanyákról. Emellett az is tény, hogy Brüsszelben a baloldali politikusok az összes bevándorláspárti és betelepítéspárti javaslatot megszavazták – fűzte hozzá Hidvéghi Balázs.

A fideszes politikus szerint Karácsony Gergelynek válaszolnia kell arra, hogy egyeztetett-e brüsszeli tisztségviselőkkel arról, egy esetleges kormányváltás esetén hol helyeznék el a migránsokat. Válaszolnia kell arra, hogy adott-e át Brüsszelnek információkat a magyarországi üres laktanyák befogadóképességéről. Ugyanis – mint Hidvéghi Balázs elmondta – az adatok szerint a laktanyák befogadóképessége körülbelül 10 ezer, s a legújabb brüsszeli javaslat szerint Magyarországnak éppen ennyi embert kellene befogadnia.

Hidvéghi Balázs felidézte: a szocialista Bangóné Borbély Ildikó korábban azt mondta, csak április 9-én, a választások után válaszolnak a betelepítéssel kapcsolatos kérdésekre. A Fidesz viszont most kéri a válaszokat Karácsony Gergelytől, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől – szögezte le a kormánypárti politikus.

888 nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!