2017-12-07

Már megint hazudtak! A német pilóták féltek a kiutasított migránsoktól, ezért nem mertek felszállni egy migránsokkal teli géppel

Oszd meg másokkal is!

Angela Merkel legújabb terve szerint azokat a migránsokat, akik semmihez sem értenek, felülteti egy repülőre és visszaküldi őket a szülőfalujukba kecskét őrizni. Pár napja kiderült, hogy a pilóták nem merik hazavinni ezeket a csillogó szemű, kalandvágyó fiatalokat, mert attól tartanak, hogy tök véletlenül felrobbantják a repülőt, jobb esetben kinyírják a másodpilótát és eltérítik a gépet.

A történet előzménye: sok német pilóta nem hajlandó hazaszállítani a Németországból kiutasított, deportálásra váró illegális migránsokat. Az erről szóló információt a kormány a Baloldal (Die Linke) közérdekű adatigénylése után hozta nyilvánosságra.

Az akkori német állami propaganda szerint a 222 járat azért nem indult el, mert a pilóták nem akartak részt vállalni azon migránsok hazaszállításában, akik lakhelyét a menedékjogi kérelmük elbírálásakor biztonságos országként jelölték meg.

Mára már kiderült, hogy mindez szemenszedett hazugság. A mai napon a német Die Welt megírta, mi is volt a valódi oka annak, hogy a pilóták nem voltak hajlandóak felszállni a migránsokkal teli gépekkel, ez pedig meglehetősen prózai:

a német pilóták féltek a kiutasított migránsoktól, így nem mertek felszállni egy migránsokkal teli géppel.

888 nyomán

Kövess minket a Facebookon!