2019-03-14

“Magyar” ellenzéki EP-képviselők is megszavazták a migrációs alap háromszorosára növelését

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Gyurcsányék és a szocialisták is megszavazták a migrációs alap háromszorosára növelését az Európai Parlamentben (EP) – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője újságíróknak csütörtökön Budapesten.

Az Európai Parlament strassburgi plenáris ülésén, szerdán fogadta el a 2021 és 2027 közötti évekre vonatkozó menekültügyi és migrációs alapra vonatkozó álláspontját, ennek keretében további pénzügyi támogatást nyújtana a menekültügyi és migrációs, valamint az integrációra irányuló uniós és tagállami intézkedések végrehajtásához.

Nacsa Lőrinc a kormánypártok véleményét tolmácsolva rámutatott: újabb, a migránsok betelepítését segítő javaslatot fogadtak el a brüsszeli bizottság javaslatára.

Közölte, a magyar baloldal EP-képviselői, Gyurcsány és a szocialisták is megszavazták a migrációs alap háromszorosára növelését. Igennel voksolt – ahogy eddig is minden alkalommal – a szocialista Szanyi Tibor, a DK-s Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a Párbeszéd színeiben Jávor Benedek, az LMP által delegált Meszerics Tamás – sorolta a KDNP-s képviselő.

Hozzátette: Brüsszel azért növeli háromszorosára az alap pénzügyi keretét, mert ebből akarják finanszírozni a migránsok betelepítését. A jelentés azt is tartalmazza – folytatta Nacsa Lőrinc -, hogy pénzügyileg is meg akarják büntetni a migránsok betelepítését elutasító tagországokat.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A bevándorláspárti ellenzék szavazatával mindezt támogatta – közölte, hangsúlyozva: ezzel újra egyértelművé tették, hogy ők bevándorláspártiak, és, szembemenve a magyar emberek akaratával, minden támogatást megadnak ahhoz, hogy Európát bevándorlókontinenssé, Magyarországot bevándorlóországgá tegyék.

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP nem támogatja a bevándorláspárti javaslatokat, nem kötnek kompromisszumot a migráció ügyében, illetve Európa keresztény kultúrájának megvédése ügyében – jelentette ki Nacsa Lőrinc.

(MTI)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...