2017-12-28

Lukácsi Katalin szerint Jézus a Pride-on vonulna

Oszd meg másokkal is!

Kapaszkodjanak meg: a KDNP-ből kiugrott Lukácsi Katalin szerint Jézus a Pride-on együtt vonulna a homosz3xuálisokkal, mindezt pedig felebaráti szeretetből tenné. Az egyébként hitoktatói(!) végzettséggel is rendelkező ex-kereszténydemokrata szerencsére nem dolgozik gyermekek közelében, viszont lelkesen roadshowzik a médiában azzal, hogy mekkora csalódás volt számára a KDNP, ahol nem lehetett saját véleménye, de milyen jó, hogy még időben kilépett, mert így nem szivárogtatott ki titkos információkat senkinek. (Igen, tényleg ezt mondta.)

Talán ez az egyetlen dolog, amiben egyetértünk a kisasszonnyal, aki jól láthatóan még mindig egyfajta útkeresésben van: fiatal kora ellenére volt már MDF-es, fideszes, KDNP-s, újabban pedig az ellenzéki tüntetéseken feltűnősködik dolmányában a füttyögős Juhász mellett. Lukácsi agymenése Jézusról, a homoszexualitásról a Bibliára hivatkozva nem kicsit verte ki a biztosítékot a polgári oldalon, akik közül többeket nemes egyszerűséggel letiltott a kommentezési lehetőségtől a szabad véleménynyilvánításért harcoló amazon – aki eddig éppen azt hangoztatta a pártból való kilépése okaként, hogy nem mondhatta el saját gondolatait a diktatórikus KDNP-ben.

Őszintén szólva – bár kétlem, hogy ez így történt – az Echo Tv vitaműsora után abszolúte megérteném a pártot, hogy egyáltalán nem voltak kíváncsiak Katalinunk véleményére, bár az alacsony vérnyomással rendelkező keresztények számára mindenképpen hatásos terápiának bizonyulna gyógyszer helyett Lukácsi eszmefuttatását hallgatni. Az önmagát viccesen „Sorosbérenc szabadkőművesként” definiáló kisasszony szerint egyébként azért is fontos a homoszexuálisokkal való közösségvállalás, mert Jézus is az elfogadást hirdette.

Itt emlékeztetném a hitoktató kisasszonyt Sodoma és Gomora esetére, továbbá halkan csak annyit jegyeznék meg, hogy Isten szerint még nagyobb a bűnük azoknak, akik állítják, hogy ismerik Őt és megtartják parancsolatait, de jellemük és mindennapi életük megtagadja Krisztust.

A magam részéről egyébként kész vagyok maximálisan tiszteletben tartani a homoszexuálisokat addig, amíg nem akarják a vallásos emberek közösségére ráerőltetni magukat, azt azonban egészen egyszerűen nem tudom felfogni, hogy keresztény létére Lukácsi Katalin miként gondolhatja azt, hogy Isten nevében szentesíthet olyan dolgot, amiről az Úr egyértelműen kimondta, hogy utálatos előtte:

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

“És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonnyal hálnak: utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérük rajtok.” (III. Móz. 20,13.)

Lukácsi Katalin szereplését a bibliai hit és keresztény értékrend elleni nyílt támadásnak tartom és javaslom, hogy gondolkodjunk el az OPNI újranyitásán, de sürgősen.

Magyar Idők nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!