2018-12-25

Lepényképű Szargentini nem az EP-ben folytatja tovább Európa tönkretételét

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A Trouuw nevű holland internetes portál Judith Sargentini, zöldpárti EP-képviselővel készített ünnepi, ugyanakkor erősen propaganda interjút, amelynek a jelentős része a magyar jogállamiság helyzetét ecsetelő jelentésére ment el. Soros embere nem bírta ki, hogy egy nappal karácsony előtt ne gyűlölje még egy kicsit Magyarországot,- számol be az Origo.hu.

A vasárnap megjelent beszélgetés felvezetőjében szimplán csak “Hollandiában, és külföldön is jól ismertként” jellemzett politikus sok mindenről beszélt: Magyarország szidalmazásán kívül arra is volt ideje, hogy magyarázkodjon, jövőre miért hagy fel az európai politizálással, sőt, még karácsonyi szokásaiba is beavatta az olvasókat.

Csak öt miniszter itta a szavait hétfőn

A holland portál munkatársa nem kerülgette a forró kását, és rögtön “a magyarországi helyzetre” kérdezett rá. Sargentini arra a kérdésre, hogy három hónappal az EP-szavazás után hol tart a magyarokkal foglalkozó jelentése, azt felelte, hétfőn reggel nyolc órakor prezentálta egy informális miniszteri találkozón. A Soros György megbízható szövetségeinek listáján tündöklő politikus a találkozóval kapcsolatban teljes kiakadásáról biztosította az olvasókat:

Mindösszesen öt miniszter jelent meg a találkozón, ez tökéletesen megmutatja, hogyan kezelik az uniós tagállamok az Európai Parlamentet!

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

– fakadt ki a holland politikus. Meglátása szerint az Európai Központi Bankot (EKB) és az Európai Bizottságot (EB) mindig tiszteletben tartják, viszont egy fontos jelentés – ez az övé – prezentációjára már képtelenek elmenni. Ugyanakkor örömét fejezte ki, hogy Stef Blok, holland külügyminiszter részt vett a tárgyaláson, ami szerinte azt jelenti, hogy Hollandia komolyan veszi a dolgát a magyar ügy kapcsán, akárcsak Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke. Az interjúból kiderült továbbá, hogy az informális miniszteri találkozón megjelent egy “gúnyos” ” magyar diplomata” is, aki csak ült és “nem nyitotta ki a száját.” “Pedig ki kellett volna, hiszen a magyarországi helyzet folyamatosan és rohamosan romlik” – tette fel az i-re a pontot Sargentini.

Megmagyarázta, miért nem folytatja az EP-ben

A politikus a beszélgetés során arra is kitért, miért nem folytatja európai parlamenti képviselőként. “Nem szeretem az eredmény nélküli vitákat, különösen a menekültügy és a migráció terén” – fogalmazott kristálytisztán. Az utóbbi időben rájött arra, hogy sok minden “nem csábítja már annyira”, mint korábban, ezért úgy érzi, mást kell tennie. Hozzátette, a hogyan továbbra egyelőre még nem tudja a választ.

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]