2018-07-08

“Lengyelország azért biztonságos, mert nem fogadtunk be illegális muszlim migránsokat”

Oszd meg másokkal is!

Dominik Tarczyński, a lengyel Jog és Igazságosság párt parlamenti képviselője a brit Channel4-nak adott interjút 2018. június 18-án. A műsorvezető Cathy Newman lerasszistázta az illegális iszlám bevándorlást ellenző politikust.

Az interjú leirata:
– Lengyelország hány menekültet fogadott be eddig?
– Nullát.
– És erre maga büszke?

– Ha a muszlim illegális bevándorlásról kérdez, egy sem fog Lengyelországba bejönni, ha illegális módon teszi. Befogadtunk Lengyelországba 2 millió ukránt akik dolgoznak és békések; de egyetlen egy muszlimot sem fogunk fogadni, mivel ezt ígértük meg. Ez a kvótarendszer megbukott.

– De én nem illegális bevándorlókról kérdeztem önt, én menekültekről kérdeztem. És Jean-Claude Juncker bizottsági elnök azt mondja, hogy maga rasszista! Úgy hangzik, hogy maga büszke arra a tényre, hogy nem fogadtak be semennyi menekültet.

– Természetesen, hiszen a népünk ezt várja el a kormányunktól. Ez az első. Ezért választották meg a kormányunkat. Ez az, amiért Lengyelország ilyen biztonságos. Ez az oka annak, hogy nem történt egy terrortámadás sem nálunk, nézze csak meg Lengyelország utcáit! És nevezhetnek bennünket populistának, nacionalistának, rasszistának: ezzel én nem törődöm. Amivel törődöm, az a családom és az országom!

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Voice of Europe, Channel4

Forrás

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!