2018-09-11

Lehet ezt még fokozni? Ujhelyi rátett egy lapáttal a hazaárulásra!

Oszd meg másokkal is!

Egyszerűen elképesztő az a színvonal, ami az Európai Parlamentben zajlik. Hazugság hazugság hátán, döbbenetes az Orbán-gyűlölet, és döbbenetes a magyar baloldali képviselők hazaárulása.

Kokárdát lobogtatva támadta Orbán Viktort az MSZP uniós képviselője, Ujhelyi István. Azért tette ezt, mert szerinte a kormányfő kisajátította a nemzeti jelképeket, megosztotta az országot.

Ujhelyi azért lobogtatta a 48-as szimbólumot, mert ezzel akarta bizonyítani, hogy ő is magyar érzelmű ember. Sajnos nem sikerült, nagyon nem.

Mert milyen ember az, aki még büszke is rá, hogy arra szavaz: függesszék fel az ország szavazati jogát egy közösségben? Miközben magyarként, ellenzékiként tartózkodhatna is.

Ezért én inkább labancnak tartom. Voltak sajnos ilyenek szép számmal 1848 idején is, amikor a kokárdás nemzetünk szabadságharcot vívott. Majd másfél év múlva a szabadságharc vezetőit az elnyomók, akiket a magyar labancok segítették, kivégezték, a kokárdáinkat, tehát a nemzeti függetlenségünket sárba tiporták. Mára az eszközök módosultak, de a dolgok természete ugyanaz: egy független országot akarnak elítélni, egy független országra akarják rákényszeríteni akaratukat. Ez egyértelműen birodalmi gondolkodásra vall.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A kokárda a szuverenitásunkat jelképezi. Nem az árulást, a kokárda nem a nemzetárulók, nem a birodalom jelképe, hanem az az ellen lázadóké.

Ujhelyi csak a felszólalása közben lobogtatta a kokárdát, tíz perc múlva már nem láttuk nála, nem tűzte fel a hajtókájára. Ez mindent elmond valódi nemzeti érzelmeiről.

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!