2018-11-07

Le­hullt a lepel: Ki­de­rült, kik pén­ze­lik a határ felé me­ne­telő mig­rán­so­kat

Oszd meg másokkal is!

Mike Pence ame­ri­kai al­el­nök sze­rint mára be­bi­zo­nyo­so­dott, hogy az USA ha­tá­rai felé tartó közép-ame­ri­kai mig­rán­so­kat szer­ve­zet­ten pén­ze­lik. Ál­lí­tó­lag azt is tudni, hogy kik áll­nak a pisz­kos ügy­let mö­gött, – írja a Ripost.hu.

Az Egyesült Államokban kedden megtartott félidős választások egyik központi témája a migráció volt. Donald Trump és az amerikai sajtó többször is felvetette, hogy az USA felé robogó migránsok annyira szervezettnek tűnnek, hogy az sejthető, hogy valaki vagy valakik irányítják és pénzelik őket. Az internetre korábban fel is került egy videó, amin hondurasi embereknek adnak pénzt ismeretlen figurák csak azért, hogy útnak induljanak a karavánnal.

Az amerikai alelnök több kampányrendezvényen is azt mondta, hogy pontosan tudják, kik állnak a háttérben. Mike Pence úgy fogalmazott:

Az amerikai és a több társország titkosszolgálata is megerősített abban, hogy szélsőbaloldali szervezetek pénzelik a migránsok menetét, sőt nagy esély van rá, hogy még a venezuelai kormány is benne van a dologban.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Pence hozzátette, hogy a hondurasi elnökkel folytatott telefonbeszélgetés után is megerősödtek benne ezek a korábbi megállapítások.

Ripost nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!