2018-12-01

Kurz egy áruló! Ausztria mégis aláírja az ENSZ menekültjogi egyezményét

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Ausztria jóváhagyja az ENSZ migrációs paktumát, a Külügyminisztérium pénteken megerősítette – írja a Heute.at.

Kilép Ausztria az ENSZ globális migrációs csomagja elfogadásának folyamatából. Az osztrák kormány a szerdai ülésén fogadja el az erről szóló döntést – jelentette az APA osztrák hírügynökség október végén.

Sebastian Kurz kancellár és Heinz-Christian Strache alkancellár a kormányülést megelőzően világossá tette, hogy nem is küldenek hivatalos képviselőt a világszervezet decemberi marrákesi konferenciájára, amelyen várhatóan elfogadják a nem kötelező érvényű csomagot.

Az osztrákoknak erős fenntartásaik voltak a dokumentum tartalmával. Nem tartották megfelelőnek a migrációs kérdések szabályozására, és attól tartottak, hogy elveszítik szuverenitásukat a migrációs politikában.

Ennek ellenére támogatják az ENSZ menekültjogi egyezményét.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Párhuzamosan az ENSZ gyakorta kritizált migrációs paktumával, a szervezet egy menekült paktumot is előkészített. Mindkét megállapodást Marokkóban tervezik aláírni a december 10-11-én tartandó konferencián.

Vadhajtások nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]