2019-02-13

Kiskorú erőtartalékok bántalmaztak és kiraboltak egy idős magyar nénit

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

“Két fiú két nap alatt háromszor törte rá az ajtót egy egyedül élő 83 éves nőre Nyíracsádon” – közölte honlapján a rendőrség.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2019. február 12-én 10 óra körül arról, hogy 83 éves édesanyját két “fiatal” brutálisan bántalmazta és kirabolta nyíracsádi otthonában.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy 13 és egy 14 éves “fiatal”. Az egyenruhások a nagycserkeszi és a nyíracsádi “fiúkat” rövid időn belül elfogták, és a Vámospércsi Rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a két “fiatal” először 2019. február 10-én ment be az idős nő otthonába, ahol ellökték, bántalmazták, majd lefogták és egy dezodorral a szemébe fújtak. Ezt követően átkutatták a házat, és 10 000 forintot zsákmányolva elmenekültek a helyszínről.

Másnap délután 13 óra körül, valamint 15 óra körül is visszatértek az idős nőhöz, és ismételten bántalmazták, pénzt követeltek tőle, azonban miután a sértett nem tudott eleget tenni követelésüknek üres kézzel távoztak.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A 83 éves, egyedül élő nő csak ekkor mert szólni a lányának, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rablás és súlyos testi sértés bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a két “fiatallal” szemben.

Police.hu – Hunhír nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...