2017-09-07

Khaddafi az Európaiakhoz: “NATO népei! Falat bombáztok, amely eddig megállította az afrikai migrációt Európa felé és az al-Kaida terroristáit”

Oszd meg másokkal is!

INFO-DIREKT

A független német portálon megjelent cikkében Florian Meyer arról ír, hogy „a globalisták Afrikában se akarnak szabad népet látni: 2011-ben a NATO kaotikus  sivataggá bombázta a virágzó Líbiát”.

Muammar al-Khaddafi több, mint 40 éven át vezette a líbiai népet, mielőtt 2011 októberében a NATO bombázás idején elfogták és halálra kínozták. Csak kevesen ismerték fel Európában, hogy a partneri viszony Khaddafival Európának alapvetően fontos lett volna – pontosan az akkor Afrikából Európa irányába vándorolni kezdő tömegek miatt.

Líbia mindig is stratégiailag fontos hídfő állás volt Európa felé, és így voltak erők, amelyek Líbiával együtt akartak működni a vándorlók megállítására. De ezek a józan erők az Európai Unióban nem tudtak felülkerekedni és a NATO 2011 márciusában megkezdte csapásait Líbia ellen.

Ekkor óvta Khaddafi az európaiakat így:

NATO népei! Falat bombáztok, amely eddig megállította az afrikai migrációt Európa felé és az al-Kaida terroristáit. Ez a fal Líbia és azon vagytok, hogy szétverjétek. Mekkora bolondok vagytok! Ezért a pokolban fogtok parázson izzani, amiért migránsoknak ezt a lavináját Afrikából beengeditek és támogatjátok az al-Kaidát. Így lesz. Soha nem hazudok. Most sem.

Khaddafi ezt az orosz Zaftra napilapban adott interjújában mondta röviddel halála előtt.

Khaddafi egyébként az Afrikai Unió elnöke is volt. Népének házakat, lakásokat, kórházakat és iskolákat épített.

/Felesége Szafia Farkas volt./

Lovas István nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!