2017-05-14

(Videó!) Két perc kellett a tucatnyi migráncsnak, hogy ellepjék a magyar sofőr kamionját

Oszd meg másokkal is!

Megrohanták a kamiont, felvágták a ponyvát és a rakomány közé próbáltak elbújni.

Megint magyar sofőr kamionjára ugráltak fel bevándorlók Franciaországban, Calais közelében. A férfi videóra vette, ahogy egy benzinkúton megrohanják a kamiont, felvágják a ponyvát, és többen bebújnak a rakomány közé. Angliába próbáltak átjutni.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy hiába ürítették ki Calais mellett a dzsungelnek nevezett illegális tábort, továbbra is tele van bevándorlókkal Franciaország észak-nyugati része.

Az észak-Franciaországi város közelében évek óta gyülekeznek olyan migránsok, akik illegálisan akarnak Nagy Birtanniába jutni. Calais közelében spontán módon egy dzsungelként elhíresült migránstábor is kialakult, amit több ezren laktak.

Végül tavaly októberben tudták felszámolni a francia hatóságok. Ekkor több mint 6 ezer afrikai és közel-keleti illegális bevándorlót szállítottak el a Franciaország-szerte létrehozott befogadóközpontba.

(Híradó)

Frissítés: A kamionos eredeti teljes videója

Kamerofób illegálisék sötét ábrázatát sajnos mi itt is csak kikockázva láthatjuk, de a magyar sofőr elmondása alapján legalább a kollégái és a franciák még megcsodálhatják őket, mert a “rend”őrség egyszerűen szélnek eresztette a bűnözőket.

Kuruc nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!