2018-03-31

Karácsony Gergely családja a Fideszre szavaz

Oszd meg másokkal is!

Tulajdon testvére is elhatárolódik az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől: Karácsony László az Echo tévében mondta el, hogy Békemenetekre jár, és nem tud közösséget vállalni Karácsony Gergely eszméivel.

Karácsony László, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének bátyja az Echo TV-ben arról beszélt, bár nem politikus, de az bírta mindenképpen megszólalásra, hogy elmondhassa, családjuk története, háttere nagyon eltér Karácsony Gergely gondolkodásmódjától.

– Az öcsémmel nagyon másképpen gondolkodunk a világról és a politikáról. Nem vagyok politikus, nem vagyok egyetlen párt tagja sem – fogalmazott a matematika-fizika tanár végzettségű Karácsony László. Ugyan­akkor hangsúlyozta, hogy a tévészereplésével nem Gergő kampányát akarja meghekkelni.

Karácsony László elmondta: ő számos Békemeneten vett már részt, és nem tud közösséget vállalni testvére eszméivel.

– Több Békemeneten is ott voltam, mert azt gondolta a család, és azt gondolom én is, hogy a hagyományos értékek menti kiállás, az a felfogás, amelyet az újonnan létrehozott alkotmány határoz meg, számunkra ezzel ez összeegyeztethető – mondta Karácsony László.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltjének testvére hozzátette: komoly értékválságot jelent az, hogy Karácsony Gergely korábban azt nyilatkozta, ha ő lenne a miniszterelnök, beletörölné a lábát az alaptörvénybe.

Karácsony László szerint testvére, Gergely szembemegy a gyökereivel. Az a véleménye, a vá­lasztók érettek arra, hogy el­döntsék, mit akarnak választani, és nem választási matematikát kell tartani. Hozzátette, hogy a mostani ellenzéket nem érzi érettnek a kormányváltásra. Kifejtette: nem lehet az országgal folyamatosan azt tenni, hogy állandóan leromboljuk az egyik által felépített értékeket vagy értékrendszert. Muszáj lenne egymásra építkezni.

Blikk nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!