2019-02-06

Januárban 700 migránst fogtak el Szeged közelében – Botka már bontatta volna el a kerítést

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Csak januárban 700 migránst fogtak el a határőrök Szeged közelében a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadójának tájékoztatása szerint. Ha a bevándorláspárti Botka László lenne most a miniszterelnök, akkor már elbontotta volna a kerítést, ahogyan többször is utalt rá. Ha nem állna a kerítés, akkor ismét szabadon, ellenőrzés nélkül mászkálnának a migránsok Szegeden, – írja a Pesti Srácok.

A Fidesz szegedi alapszervezetének közleményét változtatás nélkül közöljük:

A balkáni útvonalon jelenleg több mint hetvenezer bevándorló tartózkodik, az érkezők többsége afgán, pakisztáni, iráni, algériai. Szegedi Fidesz szerint a migrációs krízis miatt nem bízhatjuk bevándorláspárti politikusokra a jövőnket. Sem Botka László, sem a Brüsszelben folyton Magyarország ellen szavazó, Botka-szövetséges és radikálisan bevándorláspárti Ujhelyi István nem érdemli a bizalmat.

A jövőt olyanokra kell bíznunk, akik kellően erősek ahhoz, hogy nemet mondjanak a bevándorlásra, és nemet mondjanak Európa, Magyarország és Szeged tönkretételére. A bevándorláspárti ellenzéktől ezt nem várhatjuk, Szegeden és az országban is csak a Fidesz az, amely megvédi a határokat, és nemet mond az illegális bevándorlásra.  

Vezető kép: Origo.hu

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

PS nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...