2018-01-11

Itt a vége, Ausztria nem lesz a migránsok új Mekkája

Oszd meg másokkal is!

Herbert Kickl, az új osztrák kormány belügyminisztere felpörgetné a migránsok kitoloncolását. Ez azért is fontos a belügyi tárca új vezetőjének, mert pártja egyik fő ígéretét, a bűnözés csökkentését, mindenképpen be szeretné tartani.

A belügyminiszter a kormány terveiről beszélve elmondta, hogy szigorítani kell a bevándorlási szabályokon – írja a Die Presse.

Kickl az okokat sorolva utalt arra, hogy a 2016-os statisztikák szerint az előző évhez képest 13 százalékkal nőtt azon bűncselekmények száma, amelyeket külföldiek követtek el.

A minisztertanács ülése utáni sajtótájékoztatón Kickl arról is beszélt, hogy az új kormánynak fel kell gyorsítania azon migránsok kitoloncolását, akik nem kaptak menedékjogot.

A belügyminiszter ígérete szerint a bűnözésben jelen lévő trendeket – mármint a romló számokat – az új kormány a visszájára fogja fordítani, és “nagyon-nagyon kemény bevándorlási szabályokat” terveznek elfogadtatni a parlamenttel.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A terveket ismertetve a tárcavezető kiemelte, hogy a migránsoknak és menedékkérőknek a telefonjába is belenéznének, hogy képet kapjanak arról, melyik országból és milyen útvonalon jöttek.

A miniszter szerint szükség van a migránsok korának pontos meghatározására, ezért be fognak szerezni olyan röntgensugarat használó gépeket is, amelyeket kifejezetten erre a célra terveztek.

Fotó: Heinz-Christian Strache az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, alkancellár és párttársa Herbert Kickl belügyminiszter. (AFP)

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!