2018-10-11

Ismét egy fiatal lányt erőszakoltak meg Svédországban, a Facebook letiltotta a posztot

Oszd meg másokkal is!

Az eset a Facebookra is kikerült, ahonnan azonban letiltották a posztot – írja a Voice of Europe.

Muszlim migránsok egy fiatal svéd lányt erőszakoltak meg még múlt szombat éjszaka egy lakásban Gällivare városában. A svéd média természetesen leplezni akarta a most már szokásosnak mondható esetet, de amikor a megerőszakolt lány családjának egyik barátja megtudta, hogy mi történt, dühében kiposztolta az esetet saját közösségi oldalára.

A fiatal lányt szombat éjszaka egy nagy csoport muszlim férfi erőszakolta meg rettenetes és brutális módon. A lány még olyan fiatal és most tönkrement az élete – írta a család barátja a Facebookon.

Mivel a svéd média nem tudósított az esetről, mivel az elkövetők muszlim migránsok voltak, a Facebook-poszt gyorsan nagy figyelmet kapott. Majd egy másik posztban azt írta, hogyki mondja, hogy nem fog megtörténni ismét? A következő alkalommal lehet az enyém vagy a te gyereked is. Mi történik a városunkban? Mi történik Gällivareben és hogy gondolhatjuk, hogy ez még mindig egy biztonságos hely? 

Valószínűleg a svéd szociálemokraták vannak a poszt eltüntetésének hátterében, akik jelenthették az írást a Facebooknak, hogy elhallgassák a bűncselekményt.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

De még a letiltás előtt a nagy nyilvánosságot kapott poszt miatt a rendőrség kénytelen volt saját weboldalára is kitenni az esetet, mint súlyos nemi erőszakot.

Az egész történet legszomorúbb és egyben legdühítőbb része a borzalmas szexuális támadás mellett az, hogy a helyi svéd politikusok a svédeket hibáztatják, amiért nem segítik a bevándorlók sikeres beilleszkedését a svéd társadalomba.

Az eset kapcsán az is megdöbbentő, hogy emiatt tussolják el azt, hogy muszlimok csoportosan megerőszakolnak egy svéd lányt.

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!