2018-02-12

“Imádlak Soros, rohadj meg Orbán”, – fröcsögi Nick Cohen, a Guardian brit lap ügyeletes hazudozója

Oszd meg másokkal is!

Nick Cohen, a Guardian brit lap Magyarországot korábban már többször a legképtelenebb vádakkal támadó publicistája George Sorost veszi védelme alá „A brexitesek most Orbán Magyarországa mérgező összeesküvéseivel masíroznak” címmel írt cikkében.

A Daily Telegraph ugyanis néhány napja „George Soros, aki ’megtörte a Bank of England-et’, titkos összeesküvést támogat a Brexit meggátlására” címmel tárta fel azt, hogy a spekuláns vissza akarja fordítani az unió elhagyása mellett döntő népszavazás eredményét.  Cohen azt írja, a Daily Telegraph, a Daily Mail és a Sun napilapok levetkőzve eddigi gátlásaikat Sorost egy idős emberbarátból és politikai adakozóból zsidó összeesküvővé alakítják, akinek természetfölötti hatalma van, hogy kormányokat döntsön meg és népszavazások eredményeit változtassa meg. Hozzáteszi azt a véleményét, hogy a brexit kampány mindig is összeesküvés-elméleten alapult és lényegében minden összeesküvés a zsidókhoz jut.

A vészjósló helyzet az, hogyha a brit konzervatívok körbe néznek a világon, azt látják, hogy ez a taktika diadalmas győzelmet arat Orbán Magyarországán. Orbán, aki átszabta a választási rendszert, leigázta a szabad sajtót és korrumpálta az üzleti életet. Most pedig médiahatalmával akarja meggyőzni a magyarokat, hogy Soros át akarja venni az országot, mert menekülteket támogat.

Lovas István blogja nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!