2017-12-07

Hazaküldik őket! – Rájöttek, valójában tanulatlan, neveletlen kecskepásztorokkal van dolguk, akik a német szociális segélyért turnézták végig Európát

Oszd meg másokkal is!

Újabb agy- és szívsebészekből álló szállítmányt fordítottak vissza a németek Afganisztánba.

A Frankfurt am Mainból felszállt gépen 27, liberális értelemben magasan képzett szakmunkás ült, ez volt a legnagyobb kitoloncolt csoport január óta. Tagjainak többsége Bajorországból érkezett, de voltak, akiket Hessenből, Hamburgból, Baden-Württembergből, Szászországból vagy a Rajna-vidéki tartományokból küldtek haza.

Az indok egyszerű: a liberális álomvilág ismét találkozott a valósággal, ezek a migránsok tanulatlan, neveletlen kecskepásztorok, akik a német szociális segélyért turnézták végig Európát.

Azonban a fedélzeten első alkalommal voltak olyan menedékkérők, akiknek a hatóságok feltételezései szerint terrorcselekményekhez lehetett közük. Hogy pontosan mivel gyanúsítják a szóban forgó két embert, azt nem tudni. Ennek ellenére az afgán hatóságok közölték, hogy senkit sem adtak át a rendőrségnek, minden utas hazamehetett.

A kabuli német nagykövetség elleni májusi merénylet óta Németország kizárólag bűnözőket, feltételezett terroristákat vagy hamis papírokkal rendelkező menedékkérőket toloncol ki. Ugyanakkor aktivisták és jogászok szerint a szerdán távozásra kényszerítettek között legalább három olyan fiatal férfi volt, aki egyik csoportba sem tartozott.

És előbújtak a hasznos idióták is

A frankfurti repülőtéren előző este mintegy ötszáz aktivista tüntetett a német hatóságok lépése ellen. A döntést többen vitatják, mert Afganisztánban az elmúlt időszakban kiéleződött a feszültség a kormány és a tálibok között, így sokak szerint nem minősül biztonságos országnak.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...
2016 decembere óta ez volt a nyolcadik alkalom, hogy elutasított menedékkérőket küldtek haza Németországból. Az első hét járattal a hivatalos adatok szerint 128 embert toloncoltak ki, többségében fiatal afgán férfiakat.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!