2017-08-05

Hároméves kislány megerőszakolóját és gyilkosát végezték ki nyilvánosan Jemenben (16+)

Oszd meg másokkal is!

Hosszú évek óta először tartottak nyilvános kivégzést Jemenben (legutóbb 2009-ben végeztek ki valakit). A halálra ítélt 42 éves férfi megerőszakolt és megölt egy hároméves lányt.

A kivégzést az utcán tartották a főváros, Szanaa egyik börtönének közelében kedden, az eseményt pedig egy sor külföldi fotóügynökség is dokumentálta.

A nézők között egy tűt sem lehetett volna a földre ejteni, még a lámpaoszlopokról és a környező házak tetejéről is fürtökben lógtak a kivégzésre kíváncsi helyiek. Köztük rengeteg gyerek, mobiltelefonnal kamerázó helyiek és katonák.

A Reuters fotósa azt írta az ügynökség blogján, hogy szabályos tülekedés volt az első helyekért, a tömeget fegyveres katonáknak kellett biztosítaniuk. Félő volt, hogy a halott lány apjának törzse még a kivégzés előtt rátámad a gyilkosra.

Azt is a fotóstól tudjuk, hogy a földön fekvő férfi az ítélet végrehajtása előtt megpróbált még beszélni a AK-val felette álló férfival, aki nyugodtan elszívott egy cigarettát, mielőtt a hátának szegezte a fegyvert.

Négy lövéssel hajtották végre az ítéletet.

A tömeg éljenzett, a lány apja azt nyilatkozta a sajtónak, hogy új életének első napja a mai, és rendkívül elégedett az ítélettel.


A meggyilkolt kislány édesapját és családját kísérik katonák a kivégzéshez

(Index, Kuruc nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!

nyaralás, hotel, hostel, tengerpart, samsung, mobiltelefon, iphone, led tv, használtautó, lidl