2018-07-22

Hallottatok már a Jobbik szőrmés politikusáról, Bundás Andiról?

Oszd meg másokkal is!

Mi­ni­mum 50 mil­liót ér a Job­bi­kos po­li­ti­kusnő bun­da­gyűj­te­mé­nye.

“Mi­köz­ben a de­vi­za­hi­te­le­sek men­tő­an­gya­lá­nak sze­re­pét játssza, mé­reg­drága nerc és per­zsa­bun­dá­i­val di­csek­szik a Fa­ce­boo­kon a job­bi­kos Varga-Damm And­rea. Ezzel si­ke­rült ki­vál­ta­nia sokak fel­há­bo­ro­dá­sát. Bun­dás An­di­nak be­cé­zik a háta mö­gött” – írja a Ripost.

Miközben a Simicska által a Parlamentbe bejuttatott politikus azt mondja, hogy a deviza-hiteleseken akar segíteni, közben 50 milliós bunda-gyűjteményével dicsekzik a Facebookon. Pontosan felsorolta, hogy hányféle nerc, ocelot, coboly és perzsabundája van, s hogy büszkén viseli például kilőtt farkasok bundáját is. Lett is belőle nagy felháborodás. Még a megmaradt jobbikos szavazók is kiakadtak.

A politikust Bundás Andinak, sőt Bundi Andinak gúnyolják”

– írja a Rispot.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...
Igazi kommentháború tört ki, miután a jobbikos politikus bundáival hencegett

Varga-Damm Andrea egy képpel szemléltette Facebookon milyen bundái vannak, ami az állatvédők haragját is kiváltotta. A bundabemutató által kiváltott nagy felháborodás még inkább feltüzelte a jobbikos politikusnőt. Dühösen igyekezett cáfolni, hogy Simicska Lajos ajándékaként jutott volna hozzá a komoly vagyont érő bundákhoz. Még indulatosabb lett, amikor a perzsa és nercbundák mellett ocelot bunda, sőt Louis Vuitton táskák viselését is számon kérték rajta, ismét csak felemlegetve, hogy a Jobbikos politikusnőt végső soron Simicska „futtatja”.

A Facebookon bemutatott 50 milliós bundakollekció az állatvédők haragját is kiváltotta, akik világszerte egyre agresszívebben harcolnak a leölt állatok bundáit viselő milliomosnők ellen – írja a Ripost.

Varga-Damm Andrea a kommentháborúban meghökkentő módon azzal vágott vissza, hogy egy nercbundát akár 80 évig is lehet hordani, miközben egy „műanyag kabát jó, ha ezer év alatt bomlik le”. Aztán eldicsekedett még azzal is, hogy az ország egyik leghíresebb szűcsmestere gondozza vagyont érő szőrmegyűjteményét.

A teljes komment háborúról ITT OLVASHATTOK.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!