2019-02-12

Gyurcsány ábrándozik: “megverjük Tarlóst Karácsony vezetésével”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

9. évben ellenzékből fenntartani az Orbánnal szembenálló világ ellenállását, az komoly kihívás, de a Demokratikus Koalíció igyekszik szembenézni ezzel. Erről Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gyurcsány úgy látja: a DK elvégezte, amit április után el kellett végeznie. Hozzátette: igazuk volt, amikor az ősszel ellenállást hirdettek – ezt az is mutatja szerinte, hogy ma az ellenállás molinója mögött vonul az ellenzék. alig van olyan nap, amikor ne tárgyalnának egymással az ellenzéki pártok. érzik a felelősségük súlyát. bátran viselkedtek a képviselők a parlamentben.

A DK elnöke azt reméli: őszre számos nagyvárosban egyetlen ellenzéki jelölt áll majd szemben a Fidesz jelöltjével.

A DK elnöke példátlannak nevezte, hogy két hónapja az egész országban tüntetések vannak. Arra a kérdésre, hogy 2006 őszén nem ez történt-e, Gyurcsány puccskísérletnek nevezte a 12 évvel ezelőtt történteket. Arra a kérdésre, hogy miért változott meg a DK viszonya a 2006-os eseményekben kulcsszerepet játszó Jobbikkal, Gyurcsány úgy reagált: nincs egyrészt-másrészt a kirekesztés elleni küzdelemben. De amikor egy színpadra álltak a Jobbikkal, akkor egy kirekesztésmentes országról beszéltek.

Gyurcsány szerint meg kell győzni a jobbik egymillió szavazóját, hogy a problémáikra a válasz a polgári, európai Magyarország.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A DK elnöke szerint a december óta tartó tüntetéseken megszületett Orbán Viktor rendszerellenzéke – Gyurcsány Ferenc úgy látja: ebből a rendszerellenzékből ellenhatalom születhet az önkormányzati választásokon. Úgy véli: nem lesz közös párt pár hónapon belül, de kialakulhat egy közjogi-közhatalmi ellensúly a kormánnyal szemben az önkormányzati választás után. „Meg fogjuk verni Tarlós Istvánt Karácsony Gergely vezetésével” – mondta az őszi esélyekről Gyurcsány Ferenc, aki szerint Orbán Viktor „bajba fog kerülni”.

atv.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...