2018-08-09

Gyöngyösi Márton: a DK csupán egy “másik párt”, és csak a Fidesz szerint botrány Gyurcsányékkal “beszélgetni”

Oszd meg másokkal is!

Avagy amikor a jobbikosok kurucinfóznak 🙂

Gyöngyösi Mártont annyira felzaklatta a Gyurcsány-párt képviselőjével megejtett találkozójának napvilágra kerülése, hogy a tegnapi, megelőző csapásnak szánt közleményén túl egy még sértődöttebb Facebook-bejegyzésben is megpróbálta megmagyarázni a dolgot.


Most már bizonyára Izrael is “csak egy másik ország”

Például úgy, hogy a szemkilövető politikai alakulata csupán egy “másik párt”, egy választás előtti megbeszélés pedig csak “hétköznapi téma”. És hogy csak a Fidesz szerint botrány Gyurcsányékkal “beszélgetni”.

Valóban csak a Fidesz szerint botrány? Azt már jól tudjuk, hogy a néppártosodás nem tesz jót a memóriának, de hogy ennyire… Képzeljük csak el, mit mondott volna a saulfordulás előtti Jobbik a fentiekre! Segítünk, valami ilyesmit, valószínűleg “Feri” mellé téve azt is, aki a kezét nyújtja a bandájának:

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Frakcióvezető úr még portálunkat is megnevezi méltatlankodó szövegében, ráadásul kétszer is. Pedig valójában hálás lehetne nekünk, hiszen elsőként jelentettük meg a közleményét tegnap, percekkel annak kiküldése után, majd semmi mást nem tettünk, mint mellékeltük azt a cikket, amelyre a korábban a listázós elszólása miatt a radikális tábor által szívébe zárt jobbikos politikus hivatkozott benne. Hadd lássa mindenki, hogyan ferdít, hazudik stb. a Fidesz-sajtó, ugyebár. Ami általában igaz is, de most, mivelhogy fényképezőgép is volt a helyszínen, el kellett ismerni a dolgot, azért is ennyire feldúlt a máskor rendkívül nyugodt és kimért képviselő.

Mindettől függetlenül ez az eset bátran nevezhető politikatörténeti fejleménynek, hiszen újabb állomása a csodálatos Vona Gábor-i néppártosodásnak. Ami egyben nehéz feladat elé is állítja a Jobbik dicstelen sorsának alakulását nyomon követőket és a jobb sorsra érdemes párt jövőjét fürkészőket, ugyanis ezek után nehéz megjósolni, hogyan lehet még ennél is lejjebb süllyedni, hiszen, akárhogy is nézzük, erkölcsileg-politikailag mégiscsak Gyurcsányék jelentik az abszolút mélypontot.

Milyen lehetőségek kínálkoznak hát a “néppártosodás” további kiteljesítésére, hova lehet még “fejlődni”? Nehéz dolguk lesz a derék stratégáknak, de ebben biztosan lehet rájuk számítani…

De ha netán mégsem sikerül, kérdezzenek meg bátran egy influencert, hátha van valami jó ötlete.


Kuruc nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!