2018-07-11

Gyilkosság Inárcson: késsel szúrták nyakon a családsegítő munkatársnőjét

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A reggeli órákban a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.


 

A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a helyszínelést, valamint elfogták azt a 61 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A férfi elszámoltatása folyamatban van – közölték a Police.hu-n.

A Blikk információi szerint a férfi berontott az épületbe, tombolt, azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik., közben kést tartott a kezében.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A magából kikelt támadó a késsel rárontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi milyen ügy miatt volt annyira dühös a családsegítőre, hogy az gyilkosságra sarkallta – írja a bulvárlap.


 

Frissítés: rengeteg banki hitel

A Blikk újabb információkat tudott meg a helyszínen: a férfi pénzügyi problémái miatt el akarták árverezni az otthonát. A helyiek azt mondják, rengeteg banki hitele volt.


 

De, hogy kerül a képbe a családsegítő?

Az idősödő férfinak, Attilának három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya. A férfit az boríthatta ki, hogy vele együtt a beteg gyermek is az utcára kerülhet.

A történtek mindenkit sokkoltak Inárcson. Senki nem feltételezte, hogy a férfi gyilkolni fog.

Áldozata, a családsegítő munkatársa után három gyermek maradt árván.

Kuruc nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...