2017-07-30

Gépfegyverrel lövöldözött egy iraki egy baden-württembergi szórakozóhelyen – egy halott, három sebesült

Oszd meg másokkal is!

Lövöldözés történt vasárnapra virradóra egy szórakozóhelyen a németországi Konstanzban, egy ember meghalt, hárman megsebesültek.

A Baden-Württemberg tartományban, a svájci határnál fekvő Konstanz rendőrkapitánysága és az ügyészség közös közleménye szerint a feltételezett elkövető egy 34 éves férfi, aki hajnali fél öt körül nyitott tüzet a szórakozóhelyen. Egy embert megölt, hármat súlyosan megsebesített.

Nyugalom, nem menedékkérő, csak iraki…

A rendőrségi szóvivő az N-TV-nek azt nyilatkozta, hogy a fegyveres iraki állampolgár, de nem menedékkérő – írja a BBC, és ez az apró információ az MTI figyelmét véletlenül elkerülte.

A lövöldözés után elhagyta a helyszínt, és nem sokkal később rendőrök tűzpárbajban életveszélyesen megsebesítettek. A kórházban belehalt sebesüléseibe. Eltalált egy rendőrt, ő nincs életveszélyben.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A szórakozóhely számos vendége pánikszerűen hagyta el az épületet a lövöldözés után – áll a közleményben, amely szerint nem lehetett tudni, hogy egy vagy több támadóról van szó, ezért különleges alakulatokat és egy rendőrségi helikoptert is a helyszínre vezényeltek.

A támadás indítéka egyelőre ismeretlen. A Südwestrundfunk (SWR) regionális közszolgálati médiatársaság szemtanúkra hivatkozva azt jelentette, hogy a támadó gépfegyverrel nyitott tüzet.

(Kuruc – MTI – BBC nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!