2017-12-05

Gaudi: Vonáék árulók, és a balliberális erők kezére játsszák a nemzeti mozgalmat

Oszd meg másokkal is!

Az eddigieknél is sokkal keményebben kiosztotta a Jobbik „szekerét balra fordító” Vona Gáborékat Gaudi-Nagy Tamás, a párt 2010 és 2014 közötti parlamenti képviselője. A nemzeti radikálisok hátországának egyik kulcsfigurájaként ismert ügyvéd legutóbbi internetes bejegyzésében azt írta: Vonáék elárulták a nemzeti mozgalmat, ám bízik benne, hogy ezt a folyamatot majd a megfelelő időben vissza tudják fordítani, és „sok minden végzi még a lefolyóban”.

Hazafiak! Meddig tűritek még Vonáék árulását? Hogy tűrhetitek el amit a Jobbik áruló vezetése művel, ahogy a balliberális nemzetellenes erők kezére játssza több százezer igaz szívű és lelkű, derék magyar ember közös erőfeszítése és munkája révén hazai és európai képviselethez jutott nemzeti mozgalmat?

– tette föl a kérdést Facebook-bejegyzése elején Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, aki a múlt héten a PestiSrácok.hu-nak nyilatkozva is elég keményen kiosztotta a Jobbik hazaáruláshoz „erősen közelítő” politikáját. Ám mostani írása már a portálunknak adott interjúnál is keményebbre sikerült. A volt jobbikos parlamenti képviselő fölidézte a 2010-es, „Radikális változás” című programot, az Európai Unióból való kilépést célzó népszavazási kezdeményezést, ami helyett most a „Jobbik új üdvöskéje, a Simicska közelinek tűnő Varga-Damm Andrea” immár az euró bevezetése mellett érvel. Majd egy hosszú kérdéssort intézett egykori nemzeti radikális képviselőtársaihoz:

Meddig maradtok még szótlanok? Nem látjátok, hogy az általatok tolt szekér ballib irányba fordult és azon már a Soros bérencek magyarellenes csapata utazik »befogva az orrát« (Heller), akik azt tervezgetik, hogy majd miként restaurálják a »csodálatos köztársaságot«? Meddig asszisztáltok még ahhoz, hogy Heller Ágnes és Magyar György szája íze szerinti értékvesztett, az eurokrata liberális »demokrácia« visszaállítását szolgáló technikai eszközzé silányítják jelenlegi vezetői ezt az egykor erőtől duzzadó, őszinte és igaz nemzeti ellenállási mozgalmat?

Gaudi-Nagy szerint, ha ez így megy tovább, nemsokára Gyurcsány, „a gátlástalan, nemzetvesztő szemkilövető is ott lesz a csapatban”. Majd a közvélemény-kutatási adatokat idézve rámutatott: már tíz százalék alatt van a Jobbik népszerűsége, miközben a korábbi őszinte és emberközpontú politikájuk idején 15, 17 és végül 21 százalékon állt a párt. Babitscsal szólva azt üzente a még hezitáló jobbikosoknak: „Vétkesek között cinkos aki néma!

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

„Sok minden végzi még a lefolyóban”

Morvai Krisztina múlt pénteki bejelentésére (miszerint számára is vállalhatatlan már a Jobbik, és nem indul többé a párt színeiben) Gaudi úgy reflektált: „nemzeti jogvédő bajtársnőm sem maradt szótlan a gyalázatos árulás és önfeladás miatt”. Majd azt üzente Morvai Krisztinának:

hidd el sok víz lefolyik még 2019-ig a Dunán, sok minden végzi még a lefolyóban…

Ezután Gaudi-Nagy Tamás kitért Novák Elődre is, akit véleménye szerint

bolsevik módszerrel puccsolt meg az opportunista vonista vezetés megfosztva ezáltal a nemzeti radikális közösséget egy kőkemény, első vonalas nemzeti radikális harcostól. Nagyon remélem csak átmeneti időre…

Fölidézte Vona Gáborral folytatott 2014-es beszélgetését, amelyben a pártelnök elzárkózott attól, hogy ő is fölkerüljön a Jobbik európai parlamenti listájára. Emlékei szerint Vona ezzel indokolta döntését:

Tamás nem szeretnénk téged, mert nekünk olyan ember kell, aki a pártot építi. Nemzeti jogvédőnek Krisztina már elég nekünk.

Gaudi erre azt válaszolta, hogy aki a nemzetet szolgálja, az a pártnak is hasznára van, ám úgy érezte, szavai leperegnek Vonáról. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője viszont ma is úgy tartja, ez az egészséges sorrend: első a nemzet, utána jöhet csak a párt…

Morvai, Novák, Dúró, Toroczkai…

Emlékezetes, Morvai Krisztina, aki a Jobbik listájáról lett európai parlamenti képviselő, múlt pénteken azt írta honlapjára: a párt, amelynek színeiben politikai pályára lépett, olyannyira eltávolodott azoktól az elvektől és értékektől, ahonnan indult, hogy ő a jelenlegi helyzetben ha kérnék sem vállalna sem jelöltséget, sem más politikai tisztséget Vona Gábor pártjában, és 2019-ben, EP-mandátuma lejártakor véget ér a politikai pályafutása. Kijelentette: nem tudja elfogadni, hogy a 2018-as választásokra olyan pártok szövetkezzenek, akiket semmi más nem köt össze, mint Orbán Viktor és a Fidesz szenvedélyes gyűlölete. Majd megjegyezte:

Hasonlóképpen nem értek egyet az EU migrációs politikája miatti, Magyarországra leselkedő veszély eljelentéktelenítésével, s a nemzetben gondolkodást leváltani szándékozó „nyílt társadalom-terv” (egyszerűsítve: Soros-terv) létének tagadásával.

Morvai Krisztina szavaira előbb Novák Előd, a Jobbik volt alelnöke reagált a Facebookon. Azt írta:

Kitartást kívánok a Jobbikban a magunkfajtáknak (hiszen sokan vannak, néhányan még a frakcióban is, várva egy alkalmasabb pillanatot), hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret, lehetőleg dr. Morvai Krisztinával karöltve, akivel 2014-ben 21 százalékos választási eredményig már eljutottunk az elvek feladása nélkül.

Majd Novák Előd felesége, a jelenleg is a Jobbik-frakcióban ülő Dúró Dóra is kiállt Morvai mellett:

Szegényebb lenne a politika 2019 után Morvai Krisztina nélkül. Sajnálattal értesültem szándékáról, s bízom benne, hogy valahogy mégis sikerül neki meghatározó szerepet találni akár az EP-ben, akár másutt a közéletben, nem engedhetjük el egymás kezét! Megköszönöm mindazt, amit tőle kaptam elsősorban emberileg, és persze szakmailag is. Tisztelettel és szeretettel tekintettem rá eddig is, hazánk legkarizmatikusabb politikusnőjének tartom. Őszintén remélem, hogy fogunk még együtt dolgozni közös elveinkért.

Annak is üzenetértéke van, hogy a Jobbik alelnöke, Toroczkai László sem hagyta szó nélkül a párt irányváltásában csalódott Morvai Krisztina szavait:

Sem a néppártosodás, sem a szebb jövő nem képzelhető el nélküle.

Vezető kép: Facebook

PS nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!