2018-11-08

“Francia” volt, “magyar” lesz, és még a válogatottunkat is színesítheti ez a karibi fiatalember

Oszd meg másokkal is!

A Rangadó.hu információi szerint – ami egybecseng a csakfoci.hu értesüléseivel – Willi Orbán után újabb honosítás előtt áll a magyar válogatott, a Mol Vidi FC játékosa, Loic Nego ugyanis hamarosan magyar állampolgár lesz – írja a lap “Willi Orbán után Loic Nego is magyar válogatott lehet” című cikkében.

Íme a “magyar” válogatott:

A Rangadó úgy tudja, a védelem és a középpálya jobb oldalán is bevethető “francia” (attól volna francia, hogy Párizsban született – Mickey-jelenség -, amúgy a Karib-térség a természetes hazája – a szerk.) labdarúgó honosítási kérelmét már beadták, nemsokára pont kerülhet az ügy végére, és a “fehérvári” játékos leteheti az állampolgári esküt. Ebben az esetben pedig a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is számíthatna a szolgálataira. Feltéve, ha nem meszelik el, ahogy éppen most az UEFA.


Fotó: Bryn Lennon/Getty Images

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A korábban Újpesten is megforduló huszonhét éves játékos 2015-ben csatlakozott a Vidihez, amelynél azóta folyamatosan alapember, a most futó NB I-es szezonban tizenkét meccsen lépett pályára.

Nego az AS Roma és a Nantes utánpótlásában is megfordult – előbbinél profiként csupán a tartalékokig, utóbbinál az akkor francia másodosztályú felnőtt csapatig jutott.

Magyarok helyett légiósáradat a csapatsportokban

Minden játékos külföldi az egyik kézicsapatban, kosárlabdában a kezdőcsapatnak még csak a fele sem magyar sehol, de Gulyás Gergely szerint nincs rendszerszintű probléma a taóval a sportban.

Tipikus példája annak, hogy egy jó célt hogyan lehet elrontani, és bár igaz, hogy ennyi pénz soha nem áramlott a sportba, de ennyi soha nem is áramlott ki belőle… Üdítő kivételekről is beszélt Dúró Dóra a parlamentben, illetve arról, hogy melyik csapatban volt az egyetlen magyar Orbán.

Magyarok helyett légiósáradat a csapatsportokban

Minden játékos külföldi az egyik kézicsapatban, kosárlabdában a kezdőcsapatnak még csak a fele sem magyar sehol, de Gulyás Gergely szerint nincs rendszerszintű probléma a taóval a sportban. Tipikus példája annak, hogy egy jó célt hogyan lehet elrontani, és bár igaz, hogy ennyi pénz soha nem áramlott a sportba, de ennyi soha nem is áramlott ki belőle… Üdítő kivételekről is beszéltem a Parlamentben, illetve arról, hogy melyik csapatban volt az egyetlen magyar Orbán.

Posted by Dúró Dóra on Wednesday, October 31, 2018

Kuruc nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!