2018-07-08

Francia TV: a mohamedán utcai ima egy területfoglaló hatalmi játszma

Oszd meg másokkal is!

Céline P. korábbi szocialista párti politikus a francia állami TV-ben, 2017-ben: a területfoglaló muzulmán utcai imák célja a közterületek kisajátítása és az iszlám felsőbbrendűség e.

Céline Pina, a Francia Szocialista Párt korábbi tagja David Pujadas műsorában nyilatkozott. Az ex-politikusnő az országban terjedő utcai muzulmán imákkal kapcsolatban mondta el véleményét:

“Én egy olyan dimenzióját is látom ennek, hogy a kérdés az ilyen rendezvények láthatósága. Először is a kialakult vitából világosan látható, hogy van már imahely, ezért nincs szükség az utca elfoglalására. De akkor miért foglalják el az utcát? Ez a lényeg.

Megtörtént eset Párizsban, a Jean-Pierre Timbaud utcában: Geraldine Smith újságíró elmesélte, hogy miközben a mecset félig üres volt, az utcát teljesen elfoglalták az emberek, hogy ott végezzék az imájukat. Azért, mert a játszma célja, hogy jelezzék a terület kisajátítását. Egyértelműen zajlik egyfajta elbirtoklás.

A harmadik üzenet pedig az, hogy megmutassák, hogy a hitük felsőbbrendű mint a törvény; és azt, hogy a hívők elszántsága lehetővét teszi számukra a közterületek korlátlan idejű megszállását, mivel a hatóságok, a politikusok nem vetnek véget ennek, pedig teljesen törvényellenes. És amikor mindez már nyolc hónapja tart, az már romboló hatású.”

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A műsor szókimondó tartalma alapján valószínűleg nem véletlen, hogy David Pujadas médiaszemélyiség 2017-es elbocsátását a köztévétől Emmanuel Macron hatalomra kerülésével hozzák összefüggésbe.

Voice of Europe

Forrás

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!