2018-07-14

Ferenc pápa az eddigi legfelháborítóbb dolgot mondta migránsügyben

Oszd meg másokkal is!

Európában valójában mindenki migráns, sőt az ember maga migráns – mondta a pápa.

Bizonyára több oka is lehet annak, hogy az EU vezetői ahelyett, hogy az európai országok hadseregét a terroristáktól való védekezésre használnák, egyenesen akár katonai hajókon is behoznak bárkit is, aki a Földközi-tengeren megjelenik egy csónakon, és azt állítja magáról, hogy ő menekült.

De más indokokról egyelőre nincs adat ezen a fenti pápai érven kívül, amelyből logikusan az következik, hogy jöhet akármennyi terrorista is a migránsok között, majd szépen integráljuk őket, elősegítjük a keveredését a már évezredek és évszázadok óta itt élő “migránsok” családjaival, és máris jó fiú lesz. Volt terrorista, nincs terrorista.

Ha pedig mégis vannak terrortámadások, akkor azért a befogadók a hibásak, mert nem integrálták elég jól az újonnan érkező migránsokat a már régebben itt lakók, vagyis elszigetelték őket gettókban.

Ferenc pápa azt is elmondta a tokiói jezsuita diákoknak, hogy Európában valójában mindenki migráns, sőt az ember maga migráns. A terrorizmus oka pedig az elszigetelődés. De ha oktatást és munkát kapnak a bevándorlók, akkor integrálódnak. Keveredés lesz, és új családok születnek majd a népek integrációjából.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A mindennapok valósága azonban több ponton is keményen ellentmond a nyugati katolikusok feje elképzeléseinek. A migránsok nagy része ugyanis éppen olyan civilizációkból érkezik, amelyek egyenesen komolyan ellenzik a keveredést más vallású és más kultúrájú emberekkel. Ez aztán olyan szörnyű családi tragédiákhoz is vezet gyakran, mint annak az olaszországi Pármában élő indiai lánynak az esete, aki egy olasz fiúba lett szerelmes.

Forrás

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!