2017-08-06

Felizgatták egy nightklubban a ruandai migránst, nem bírt magával, ezért brutálisan megerőszakolt egy nőt

Oszd meg másokkal is!

Elmondása szerint szexuálisan felizgatták egy nightklubban, mielőtt szexuálisan zaklatott egy nőt majd, egy másikat megerőszakolt.

Derrick Mutambuka 2015 decemberében meglátogatott egy sunderlandi nightklubot, ahol tánc közben szexuálisan felizgatták, ezért elhatározta, hogy szexelni fog. Miután elhagyta a klubot, szóba elegyedett egy nővel az utcán. A nő visszautasította Matumbuka-t. A ruandai férfi erre egy üzlet kirakatához nyomta őt, majd a nemi szervét tapogatta. Az akciónak egy éppen arra járó gyalogos vetett véget, aki aztán haza is kísérte az áldozatot. Mutambuka azonban követte őket, és a postaládán keresztül kukkolta a nőt – írja a Breitbart.

Nem sokkal később, amikor a ruandai férfi hazafelé sétált, meglátott egy magányosan sétáló nőt, akit berántott a sikátorba és brutálisan megerőszakolt. Mutambuka az erőszakos közösülés közben ütötte, bántalmazta az áldozatát 34 sérülést hagyva rajta. Egy járókelő meghallotta a nő sikolyát, odament és megpróbált segíteni, de Mutambuka megverte és meghátrálásra kényszerítette őt is. Majd ezek után a ruandai férfi folytatta az erőszakos közösülést, mindaddig, amíg egy másik férfi közbe nem lépett és elüldözte őt.

A védencem még csak 17 éves és erősen ittas volt a bűncselekmény elkövetésekor. Élete hányattatott volt egészen addig, ameddig Newcastle-be nem költözött és el nem kezdett tanulni a Gateshead középiskolában”

— próbálta mentegetni ügyfelét Ekwall Tiwana ügyvéd.

A ruandai férfit végül kilenc év és kilenc hónap börtönbüntetésre ítélték.
888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!

nyaralás, hotel, hostel, tengerpart, samsung, mobiltelefon, iphone, led tv, használtautó, lidl