2018-10-05

Félholtra vertek és szemétbe dobtak egy macskát az antifasiszták, mert “Hitlerre hasonlított”

Oszd meg másokkal is!

A bal szemét elveszítette, és csak egy hajszálon múlt az élete a Baz nevű kandúrnak.

Baznak az volt az egyetlen hibája, hogy a külleme néhány retardáltat túlságosan emlékeztetett Adolf Hitlerre. Ezért verték kis híján halálra és dobták egy szemetesbe, valószínűleg azok a környékbeli, a háború vége után még 7 évtizeddel is aktív “antifasiszta ellenállók”, akik korábban több alkalommal is “neonácizmussal” vádolták meg a szerencsétlenül járt jószágot a kinézete miatt.

Amikor rátaláltak, a hét éves macskának több súlyos sérülése is volt. Őt hónappal elteltével úgy tűnik, hogy csodával határos módon Baz teljesen felépült – írja a Daily Mail.

A macska huszonhat éves gazdája, Kristy Sparrow hatszáz fontot (235 ezer forint) fizetett az állatorvosnak kedvence kezelésére, ami igencsak megterhelő volt a szupermarketben dolgozó nőnek.

Kristy a brit lap riporterének elmondta, hogy miután májusban megjelent egy cikk a cicája brutális megveréséről, sokan küldtek neki némi pénzt az orvosi számlákra, de az adományokból alig 80 font jött össze.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A gazdi elmondta azt is, hogy Baz már teljesen jól van, leszámítva, hogy elveszítette egyik szemét. A kedves szomszédoknak is köszönhetően a macska most már újra kimerészkedik a házból, igaz csak a saját kertjükbe. Kristy azonban nem bánja, ha Baz nem csavarog messzire, mint mondja, nagyon aggódik, hogy macskáját a retardáltak újra megtámadhatják.

(Daily Mail nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!