2018-03-07

Fekete-Győr és Szél Bernadett hozná össze a Jobbikot a szocialistákkal

Oszd meg másokkal is!

Szerdán leült tárgyalni a Momentum elnöke és az LMP társelnöke. Megállapodtak abban, hogy a Jobbik és a baloldal együttműködése nélkül nincs értelme visszalépésekről beszélni. Fekete-Győr András, ha kell, közvetít a pártok között – adja hírül az ATV.

Fekete-Győr az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: volt ma egy nagyon jó kedélyű találkozójuk Szél Bernadettel. Három pontban állapodtak meg az LMP társelnökével. Ezek közül az első, és legfontosabb:

közösen kell kiállniuk, hogy a baloldal és a Jobbik működjön együtt a választókerületekben, különben nem lesz kormányváltás.

A Momentum elnöke szerint az egész világ a változásról szól, ők is változtak. „Mi is rengeteg kritikával állunk az összes párthoz, de vannak olyan idők, amikor alkalmazkodni kell” – magyarázta. Szerinte van arra remény, hogy a mostani kormány elmenjen, de ehhez minden ellenzéki pártra szükség van, ahogy azt Hódmezővásárhely példája is megmutatta.

Fekete-Győr elmondta: ha az kell a kormányváltáshoz, hogy közvetítsen a pártok között, akkor megteszi.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Momentum elnöke szerint addig nincs is értelme visszalépésekről beszélni, amíg a Jobbik és a baloldali pártok nem állapodnak meg. Hangsúlyozta: ebben egységes a pártja vezetése és a tagsága is.

„Önnel mi lesz?” – tette fel a kérdést Rónai Egon, utalva arra, hogy közös körzetben indulnak Juhász Péterrel, az Együtt elnökével. Fekete-Győr elmondta: vár még egy felmérésre, de ha úgy alakul, elnökként is visszalép a kormányváltás érdekében. Azt ugyanakkor hangsúlyozta: senki se gondolja, hogy a Momentum 97 jelöltje vissza fog lépni.

Kuruc nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!