2018-03-11

Ezúttal Dániában buzdít a burka viselését tiltó törvény megszegésére egy algériai származású “üzletember”

Oszd meg másokkal is!

Az iszlám által a nőknek előírt burka és nikáb viselését tiltó rendelkezések be nem tartására buzdítja több európai országban a muszlim nőket egy francia-algériai üzletember. Rachid Nekkaz a héten a dán burkatörvény megszegésére szólította fel az ott élő mohamedánokat.

A provokátor arra serkenti az iszlám követőit, hogy Dániában a közeljövőben bevezetendő törvényi tiltás, és az azok megszegéséért járó pénzbüntetések ellenére is, viseljék majd továbbra is nyilvános helyeken, valamint köztereken a teljes arcot elfedő öltözetet, a burkát és a nikábot.

Ennek fejében a férfi átvállalja a megbüntetettektől, hogy kifizeti helyettük a pénzbüntetéseket. Ezzel Rachid Nekkaz egyértelműen a befogadó országok törvényeinek a megszegésére buzdít. A dán kormány és a dánok nagy része nem tartja az arcot teljesen eltakaró, tradicionális iszlám öltözetet helyénvalónak, hiszen az nem illik össze a dán kultúrával.

A burkatörvényt megszegőknek Dániában, az elkészült tervezet szerint, az első esetben 1000 dán koronás, tehát 40 ezer forint körüli büntetést szabnának ki, a visszaesőknek pedig 1000 eurós, tehát 330 ezer forintos büntetésre kellene számítaniuk.

A tervezett burkatörvény, politikai és állampolgári oldalról egyaránt széles támogatottságot kapott, és a közeljövőben szavazhat róla a dán parlament.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Rachid Nekkaz Franciaországban, Belgiumban, valamint Ausztriában is gerjeszti „az iszlám elégedetlenségi propagandát”. A hírek szerint, amikor az a francia-algériai “üzletember” Ausztriában is elkezdte a tevékenységét, az akkor még külügyminiszterként dolgozó Sebastian Kurz azt mondta, hogy országa egyáltalán nem tolerálja a betiltott vallási szimbólumok viselését, és az ezek szellemében történő felbujtást – közölte az M1 tudósítója.

A fotón: Rachid Nekkaz boszorkányai körében

(Híradó – Kuruc nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!