2019-02-04

Ezt a jóképű rappert toloncolhatják ki az Egyesült Államokból

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Kiderült, hogy több mint tíz éve illegálisan tartózkodik az országban. A vasárnap letartóztatott 21 Savage ismert atlantai rapper 12 évesen Nagy-Britanniából érkezett 2005-ben Atlantába, de vízuma egy éven belül lejárt és azóta nem hosszabbította meg. Eredeti nevén Shayaa Bin Abraham-Joseph a 21 Savage művésznevet felvéve vált ismert előadóvá.

Bryan Cox, a bevándorlási hatóság szóvivője elmondta, hogy a férfi jelenleg Georgia államban van őrizetben, és a szövetségi bevándorlási bíróságon indul ellene kitoloncolási eljárás. Cox hozzáfűzte, hogy a rappert 2014-ben Georgiában már letartóztatták kábítószer-birtoklás miatt, és nem tud róla, hogy a most 26 éves zenész annak idején védelmet kapott volna az Egyesült Államokba illegálisan érkező gyermekek számára létrehozott DACA-programban, amelyben egyébként nem kaphat helyt, aki bűncselekményt követett el.

Diana LaPolt, 21 Savage ügyvédje a Variety című szórakoztatóipari szaklapban hangsúlyozta, hogy ügyfele szegény sorban élő, hátrányos helyzetű fiatalokat segítő programokban dolgozik, gyakran támogat jótékonysági szervezeteket és sok fiatal példaképének tekinti. Mint mondta: igyekeznek elérni a rapper szabadon bocsátását és “tisztázni az esetleges félreértéseket”.

A rappernek egész sor koncertje lenne a közeljövőben, csütörtökön Atlantában lépne fel. Legutóbbi albuma, az I Am > I Was a Billboard 200-as lemezlistájának élén debütált.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

MTI, Vadhajtások nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...