2018-08-07

Ez nem vicc: videóbloggerként tér vissza Vona Gábor

Oszd meg másokkal is!

Feltehetően a rendkívül alacsony népszerűségén igyekszik javítani Vona Gábor, aki új szakmába kezd: videóblogger lesz. A bukott pártelnök így próbál visszatérni később a politikai életbe, hogy aztán “pártok felett álló” vezetőként irányítsa a Jobbikot és a balliberális pártok egy részét.

Ha egy tizenkilenc éves lány azt mondja, hogy márpedig ő video-blogger akar lenni, akkor azt megértem. Ha a magát a teljes ellenzék vezetőjének vizionáló, bukott miniszterelnök-jelölt jelenti be ugyanezt, akkor felhúzom a szemöldököm, még akkor is, ha másokkal ellentétben nincs szedve.

Márpedig Vona Gábor, szebb napokat is megélt egykori jobbikos politikus bejelentette: ő videóblogot fog majd a jövőben vezetni. Talán jobban fog menni, mint a pártvezetés. Nézzük a tényeket: a Jobbik korábbi elnöke „Vlog Influence Kft.” néven alapított médiareklámmal foglalkozó céget.

A névben szereplő „vlog” kifejezés a videóblogolás összevont neve, az influence szó pedig a befolyásoló tevékenységére utalhat. Most kezdjünk el találgatni, vajon miről fognak szólni derék Gábor barátunk műsorai? Lehet tippeket fog adni egy kifejezetten jól működő párt tönkre vágásáról vagy gyorstalpalót tart, miképp készítsen az ember fia közös képet vizslákkal.

Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Sándorral fognak csintalankodni a kamerák előtt, vagy Kálmán Olgával közösen fognak videózni, VlOlga címen. Egy biztos, ha Gyurcsány Sziget-jegyeket osztogat, Vona Gábor videóblogolásba kezd, akkor én már csak egy kávét szeretnék kérni.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Népszerűségét igyekszik feltornászni a vlogolással

A bukott pártelnök személyes népszerűsége rendkívül alacsony. Mint akkor megírtuk, a választási kampány során minden párt büszkén hirdette plakátjain a miniszterelnök-jelöltek személyét, egyedül a Jobbik nem tette ki a hirdetőoszlopokra Vona Gábort. Ez azt mutatta, hogy már a Jobbik kampányszakemberei is jobbnak tartották, ha háttérbe tolják a népszerűtlen pártelnököt, hiszen szerepeltetése csupán tovább rontott volna az így is komoly bajban lévő párt választási esélyein.

Az akkor még működő Jobbik-közeli Iránytű Intézet közvélemény-kutatása szerint is Vona Gábor volt a legnépszerűtlenebb miniszterelnök-jelölt. Tavaly októberi kutatásuk alapján Orbán Viktor, Karácsony Gergely és Szél Bernadett is megelőzte a népszerűségi listát.

A vloggerkedéssel vélhetően ezen a helyzeten kíván változtatni Vona Gábor, akinek Volner János szerint továbbra is vannak politikai ambíciói. Mint mondta, meggyőződése szerint a bukott pártelnök az egész “XXI. századi” ellenzék vezetésére fog majd bejelentkezni augusztus 8-án. Ez azt jelenti, hogy Vona már nem csak a Jobbikot, hanem az LMP-t és a Momentumot is irányítani szeretné.

Figyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...