2018-11-07

Ez nem kirekesztés? A fehérek nem regisztrálhatnak a dél-afrikai kormány álláskereső weboldalán – csak a feketéknek!

Oszd meg másokkal is!

A kormányzati weboldalt a legalább hat hónapja munkanélküli fiatalok számára tartják fent. Ám kizárólag a feketék regisztrálhatják magukat. Mindezt az a rasszista kormányzati intézkedés – Black Economic Empowerment (BEE) – teszi lehetővé, amely “egyenlőtlenségekre” hivatkozva gazdasági előnyökhöz kívánja juttatni a feketéket és egyéb színes bőrűeket az országban, a fehérek teljes mértékű diszkriminálásával, – írja a 888.hu.

Tovább folytatódik a fehérek elleni nyílt diszkrimináció Dél-Afrikában.

Mint nevéből is kikövetkeztethető, a dél-afrikai Youth Employment Service egy kormányzati pénzből támogatott program, amely a fiatalkorúak foglalkoztatását tűzte ki feladatául. A kezdeményezés legfőbb célja, hogy az országban uralkodó szegénységet és “egyenlőtlenséget” az elkövetkezendő tizenkét évben megszüntesse.

A programba a legalább hat hónapja munkanélküli, 18 és 34 közötti dél-afrikaiakat várják. A fehér embereket azonban teljesen kizárták a regisztrációból.

Mindezt az a rasszista kormányzati intézkedés – Black Economic Empowerment (BEE) – teszi lehetővé, amely “egyenlőtlenségekre” hivatkozva gazdasági előnyökhöz kívánja juttatni a feketéket és egyéb színes bőrűeket az országban, a fehérek teljes mértékű diszkriminálásával. Azt már mondani sem kell, hogy a fehérellenes program Cyril Ramaphosa elnök nyílt támogatását is élvezi.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A szakszervezetek tiltakoznak a rasszista kirekesztés ellen, mindhiába.

888.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!