2017-09-11

Ez már a teljes agyhalál: nem tetszik a „brit” és a „kereszt” szó a Brit Vöröskereszt vezetőjének

Oszd meg másokkal is!

A Brit Vöröskereszt vezetője szerint van, amikor nehézséget okozhatnak a jótékonysági szervezetnek a nevében található „brit” és „kereszt” szavak. Európa önfelszámolása, MMCMXI. epizód.

Cikket írt Mike Adamson, a Brit Vöröskereszt főigazgatója az NPC blogra. Adamson a londoni toronyháztűz tapasztalatairól írt a cikkében. Szerinte a Grenfell-tűzeset volt a legnagyobb kihívás a Brit Vöröskereszt történetében. Szerinte nagyon sokat elért a Vöröskereszt az eset során, de tanulságokat is levont a történtekből. Úgy látja, jobban együtt kellett volna működni a helyi közösséggel. Meg kellett volna találni a módját, hogy miként vegye át a feladatokat a Vöröskereszt az állami, önkormányzati hatóságoktól, ha azok kudarcot vallanak. Adamson ugyanakkor arról is írt: a Brit Vöröskeresztnek jobban kellene reprezentálnia a társadalmat, amiben létezik. És vannak szerinte kihívások:

Van egy rizikó, hogy egy a Grenfellhez hasonló diverz, sokszínű közösségben egy »brit« és »kereszt« szavakat a nevében tartalmazó szervezetet egy keresztény szervezettel kevernek össze” – panaszkodik írásában a Brit Vöröskereszt vezetője, hozzátéve: Egyáltalán nem vagyunk olyan sokszínűek, amilyennek lennünk kellene az önkénteseink, a munkatársaink és a vezetőségünk köreiben

– írja Adamson, aki büszke arra, hogy személyesen alakítja a Brit Vöröskereszt „befogadási és diverzitási” stratégiáját. Atyaég! Ez az ember még büszke is arra, amit művel!

Breitbart/NPC/Mandiner, PS nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!