2018-07-05

Ennél már nincs lejjebb: Brüsszel bevezetheti a saríát? Az első Iszlám Állam lehet az EU-ban?

Oszd meg másokkal is!

Nem gondoltuk volna, hogy valaha eljutunk idáig. De Brüsszel mindig alulmúlja önmagát! Hamarosan muszlim párt fog indulni a választásokon.

Innen már nincs visszaút, ez egyúttal azon félelmeket erősíti meg, miszerint előbb vagy utóbb, de az iszlám a politikán át átveheti a hatalmat a befogadó országok között.

Hiszen ha egy ilyen prát nyerné a választásokat, azzal alapjaiban változna meg minden, de elég, ha bekerülnének a parlamentbe, már ezzel is visszafordíthatatlan károkat idéznének elő.

Belgium akár már 12 éven belül Európa első iszlám állama lehet egy helyi muszlim párt szerint. Az októberi önkormányzati választásokon induló politikai erő az iszlám jogot, a saríát is be akarja vezetni. Az M1 brüsszeli tudósítója szerint ennek nem sok realitása van.

Elmondta azt is, hogy az ország korábban nagyon befogadó volt, de ez megváltozott a gazdasági válság és a terrortámadások következtében.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Belgium esetében nem sok realitása van annak, hogy alig több, mint egy évtized múlva iszlám állammá válna, Brüsszelben esetleg van erre esély – mondta az M1 brüsszeli tudósítója.

Kiemelte: nem tudni pontosan, hány muzulmán él Belgiumban, mivel a származásról és a vallási, etnikai hovatartozásról nem lehet adatokat gyűjteni.

Hozzátette, hogy a bevándorlók gyermekei belga állampolgárságot kapnak, és belgának vallják magukat. Becslések szerint ugyanakkor jelenleg 4-6 százalékra tehető a muszlimok aránya a 11 milliós országban, tehát a félmilliót is elérheti az iszlám híveinek a száma.

Kitért arra is, hogy legtöbben a nagyvárosokban élnek. Brüsszelben a becslések akár 40 százalékra is teszik a bevándorlók arányát. A belga fővárosban az elmúlt években a legnépszerűbb név a Mohamed lett.

A tudósító megjegyezte, a belga muszlimok kevéssé integrálódtak, zárt közösségekben élnek, egymással házasodnak, és általános náluk a magas munkanélküliség, a nők különösen kiszolgáltatottak.

lassna tehát elindult az európai politikai iszlámosodása.

M?i még megérjük azt a kort, amikor majd iszlámhoz kötődő pártok nyerik sorra a nyugat-európai országokbana választásokat.

Eleinte helyi “kiskirályokkal”, polgármesterekkel fog kezdődni, akiket a muszlim többségű városok választanak meg. Idővel pedig ez a káros folyamat beburjánzik Brüsszel szívébe is, és vége lesz az európai értékeknek és kultúrának…

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!