2017-05-16

Embercsempészekkel dolgozhat együtt a baloldali politikus

Oszd meg másokkal is!

A Zöldek (Grünen) hamburgi szervezetének vezetője egy olyan migránsmentő csoport tagja, amelyik ellen eljárás folyik Olaszországban.

Anna Gallina bejelentette, hogy részt fog venni a Sea Eye munkájában a hétvégén. A “menekültsegítő” szervezet – ahogyan magukat nevezik – Líbiából Máltára viszi a migránsokat a Földközi-tengeren.

Katasztrófa, hogy minden évben ezrek fulladnak a tengerbe. A következő hetekben Líbiába utazok, hogy segítsek a szervezetnek”

— mondta.

Gallina arról is beszélt, hogy szerinte biztonságosabb útvonalakra van szükség. A Sea Eye ellen, amihez a politikusnő csatlakozott, eljárás folyik Olaszországban. Egyébként állításuk szerint már 5 ezer bevándorlót mentettek meg — írja a Junge Freiheit.

Az olaszok szerint ez a csoport egyike azon NGO-knak, melyek az embercsempészeket segítik, és így juttatnak migránsokat Máltára és Olaszországba.

Korábban beszámoltunk már róla, hogy az olasz ügyészség szerint számos migránssimogató NGO kapcsolatban áll az embercsempészekkel, és együttműködik velük. Könnyen lehet, hogy a Sea Eye, amihez a német politikus csatlakozott, egy ilyen szervezet.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!