2015-11-17

Egy Párizsban legyilkolt nő férje döbbenetes levele a terroristákhoz

Oszd meg másokkal is!

“Nem kapjátok meg a gyűlöletem” – ez a címe annak a levélnek, amelyet Antoine Leiris írt a terroristákhoz, akik a Bataclan klubban meggyilkolták a feleségét.

Íme a teljes levél az atv.hu-n megjelent fordítás alapján:

 Nem kapjátok meg a gyűlöletem

Péntek este elvettétek egy különleges teremtménynek az életét, az életem szerelméét, a fiam édesanyjáét, de nem kapjátok meg a gyűlöletem. Nem tudom kik vagytok, nem is akarom tudni, halott lelkek vagytok. Ha ez az Isten akiért vakon gyilkoltok a saját képére teremtett minket, akkor minden golyó a feleségem testében egy seb az ő szívében.

Nem adom meg nektek azt az örömöt, hogy gyűlöljelek benneteket. Pedig messzire mentetek érte, de gyűlölettel válaszolni tettetekre azt jelentené, hogy meghajlok azelőtt a tudatlanság előtt ami ilyenné tett benneteket.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Azt akarjátok, hogy féljek, hogy bizalmatlanul nézzek a honfitársaimra, hogy feláldozzam a szabadságom a kényelemért cserébe.

” Nem nyert ! Újra próbálkozhat. ”

Újra láttam őt ma reggel végre a várakozással töltött éjszakák és a nappalok után. Ugyanolyan szép volt mint péntek este mikor elment, mint 12 éve amikor belebolondultam.

Természetesen elemészt a szomorúság. Ezt a kis győzelmet nektek adom, de nagyon rövid lesz ez. Tudom, hogy ő elkísér majd bennünket minden nap, és találkozni fogunk a szabad lelkek paradicsomában, ahová ti nem kaptok bebocsátást.

Ketten maradtunk a fiammal, de erősebbek vagyunk a világ minden hadseregénél.

Nincs is több időm amit rátok fecsérehetnék mert oda kell mennem Melvilhez aki most ébred a délutáni alvásából. Alig 17 hónapos és uzsonnázni fog mint minden nap. Azután elmegyünk játszani mint minden nap és ez a kisfiú egész életében megszégyentít majd benneteket azzal, hogy boldog és szabad lesz. Mert nem, nem kapjátok meg az ő gyűlöletét sem.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!