2019-02-14

Egy kárpátaljai magyar vészjósló levele

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

“Amitől tartottunk, bekövetkezni látszik. Ukrajna ismét provokálni kezdi a “Moszkva csatlósának” tekintett – “Poros Jankó” bábelnök által pedig immár fennen is nevezett – Magyarországot.

A Washington – Brüsszel (Párizs, Berlin) – Kijev tengely tehát már ellenünk is összedolgozik. Annak az országnak a CIA-főnökből lett külügyminisztere járt a minap hazánkban, amelynek KIJEVI NAGYKÖVETSÉGE, annak idején, GRATULÁLT A JOGFOSZTÓ ÚJ OKTATÁSI TÖRVÉNYNEK AZ ELFOGADÁSÁHOZ. Ez a tagbaszakadt úriember mondja most nekünk: kárpátaljai honfitársaink elemi jogai helyett azzal törődjünk, hogy az USA, a NATO MEGBÍZHATÓ FALTÖRŐ KOSKÉNT HASZNÁLHASSA FEL (ki) UKRAJNÁT.

Ennek a szégyentelen geopolitikai játszadozásnak a kárpátaljai magyarság issza a levét. Egyre jobban issza majd.

Így látszik bekövetkezni az, aminek bekövetkeztétől már eddig is tartottunk. Csempészek elleni razzia ürügyén elrettentő akcióba kezdtek az ukrán rendvédelmi szervek Rahón és környékén. Áprilisi donyecki látogatásomkor engem már figyelmeztettek a veszélyre. Ha (egyelőre még) nem is abban a formában, de beteljesedni látszik az akkori figyelmeztetések lényege.

“Poros Jankó” bábelnök háborút akar. Ezért provokál. Provokációihoz a kárpátaljai magyarokat – minket – is fölhasznál.”

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

/Cs. Sándor/

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...