2017-05-17

Egészen állatias módon csonkította meg barátját a migráns

Oszd meg másokkal is!

A német bíróság eljárást indított egy eritreai migránssal szemben, aki mindössze egy 50 eurós adósság miatt megvakította és leharapta szintén migráns barátjának a füleit.

A 20 éves bevándorló – akit a Bild Dawit W.-ként nevezett meg – 2013-ban Olaszországon keresztül érkezett Németországba, most pedig gyilkossági kísérlettel és súlyos testi sértéssel vádolják.

A férfi a 18 éves, szomáliai Mustafa H. közép-németországi Schluechternben lévő lakásához ment, a nyomozók szerint már két és fél éve barátok is voltak, amikor viszont odaért, nyakon szúrta két késsel, ezután a megtámadott fiatal elvesztette eszméletét.

Az őrjöngő migráns ezután még jobban bedurvult: a magatehetetlen barátjának leharapta mindkét fülét, levágta a szemhéjait, majd egy tollat döfött mindkét szemébe, úgy hogy azokat majdnem ki is vájta – mindezt állítólag egy 50 eurós, azaz valamivel több mint 15 ezer forintos tartozás miatt.

Az egyik szomszéd szólt a rendőröknek, amikor kiérkeztek, a támadó a beszámolók szerint „vérfürdőben feküdt”.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az egészségügyi dolgozó, aki megvizsgálta az áldozatot, azt mondta a bíróságon, hogy a levágott szemhéjakat darabokra tépték. Az áldozat ugyan életben maradt, de megvakult és súlyosan megnyomorították.

A hatóságok egyelőre nem jöttek rá arra, hogy pontosan mi váltotta ki ezt a brutális támadást. Az államügyészi hivatal szerint az 50 eurós tartozás miatt kitört veszekedés állhat a háttérben, habár ezt a teóriát sok szakértő kétségbe vonja.

Rudolf Egg  kriminálpszichológus azt mondta, soha életében nem látott még ilyet. Az a tény pedig, hogy az áldozat fülét leharapták, egészen állatias cselekedet. Hozzátette: lehetséges, hogy támadót egyfajta irigység is hajtotta, mert nem csak szimplán bántani akarta, de „át is akarta alakítani, azt akarta, hogy az áldozat megcsúnyuljon és szégyenletessé váljon”.

Híradó nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!