2017-10-02

(Durva videó!) Terror Las Vegasban, több mint 20 halott, 100-150 sebesült

Oszd meg másokkal is!

Több mint 20 halálos és több mint száz sebesült áldozata van a Las Vegas-i támadásnak – jelentette be a város seriffje hétfő hajnali sajtótájékoztatóján.

A rendőrség lelőtte a támadót a Mandalay Bay Hotel és Kaszinó 32. emeletén – tette hozzá. A támadót nem nevezték meg, azt mondták, vadásznak a társai után.

Az incidens helyi idő szerint vasárnap este fél tizenegykor kezdődött a Mandalay Bay Hotel és Kaszinónál Jason Aldean énekes koncertjének vége felé. A TASZSZ orosz hírügynökség azt jelentette a Hollywood Reporter című lap értesülése alapján, hogy a nézőkre a szálloda egyik erkélyéről lőtt a támadó.

A hatóságok lezárták a szállodák övezte, Las Vegas Strip nevű sugárútszakaszt és a 15-ös számú államközi főutat. A McCarran nemzetközi repülőtérre irányuló egyes járatokat más repülőtérre irányítottak át.

Szemtanúk által készített és az internetre feltett videófelvételeken automata fegyver, vagy fegyverek ropogását lehet hallani a szállodánál, miközben pánikba esett koncertlátogatók menekülnek, illetve a földre esnek.

Szemtanúk elmondták a CNN hírtévé és a The New York Times című újság szerint, hogy az események után terrorelhárító rendőrök kutattak a tettes után. Egyes szemtanúk jóval több halálos áldozatra tettek utalást.

atv.hu, Pamela Geller nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!