2018-08-05

Durva: az ehhez hasonló jelenségek Franciaországban már mindennaposak!

Oszd meg másokkal is!

Ez lenne Magyarország sorsa, ha beengedtük volna az “importált” kultúrát?

Egy igencsak megbotránkoztató felvétel került elő, ami remekül mutatja azt, hogy mennyire reméynvesztetté válik az a társadalom, amelyik maga közé engedi a messziről érkezettek bizarr kultúráját, és feladják nemzeti értékeiket.

Ilyen nép jelenleg Európában a francia a német és a svéd vagy a finn nép is.

Ezeken a helyeken az elemzések szerint 2050-re többségben lesznek a most még kisebbségben lévő muszlim csoportok és társadalom…

Most egy videó borzolja a kedélyeket, ami bemutatja, mi várt volna ránk, magyarokra is, ha engedtünk volna Brüsszel követeléseinek a menekültek kapcsán.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Nyilvánosságra hozta a CCTV-videófelvételt a kávéház tulajdonosa, mert elmondása szerint már mindennapos, hogy Franciaországban nőket zaklatnak szexuálisan és ha védekeznek, vagy visszaszólnak, megverik őket.

Az eset Párizs 19.kerületében, a Boulevard de la Villette-en készült egy kávézónál, ahol jól látható, hogy a piros ruhás lány véletlenül keresztezi útját egy mondjuk úgy “nem szőke” férfinak, aki ‘piszkos megjegyzéseket’ szól be a lánynak, aki visszaszólt annyit, hogy “fogd be”.

Erre amint látható is, a férfi felkap egy hamutartót és azzal próbálja eltalálni a lányt, de mivel nem talál célba, inkább visszamegy és megüti, lekever neki egy ‘isteneset úgy izomból’.

Mindezt fényes nappal és számos szemtanú ellenére sem zavartatva magát.

“Egyszer s mindenkorra véget kell vetni az efajta viselkedésnek. De ez a fajta zaklatás és erőszak sajnos mindennapos” – mondta el a tulajdonos. Ezért is hozta nyilvánossáégra a CCTV kamera felvételét.

“Én nem cukkoltam ezt az embert. Odajött és követett az utcán. Majd megütött…., mindezt tucatnyi szemtanú előtt.”

Az eset után kérte az ott dolgozókat, hogy segítsenek neki.

A támadás után a szemtanúk segítségét és fellépését köszöni szépen. – mondta el a lány.


A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!