2018-01-11

Drogdíler migránsok “megköveztek” egy olasz riportert Milánóban

Oszd meg másokkal is!

A megkövezés büntetése az iszlám saría törvény része; valamint a hadzs (mekkai zarándoklat) során is kövekkel dobálják meg a Kába-követ a muszlimok, amely rituálé az ördög kiűzését szimbolizálja. A kődobálás mohamedán gerilla hadműveleti elem is – ahogy ezt a magyarok is megtapasztalhatták többek között Röszkénél az ostrom során 2015-ben.

***

Két nappal ezelőtt a Milánó központi pályaudvara előtti téren dobálták meg drogdíler migránsok kövekkel és üvegekkel a Canale 5 tévés csatorna egyik riporterét, és az operatőrre is rátámadtak. Brumotti már hónapok óta készít riportokat arról, hogy Olaszországban hogyan árulják a migránsok a drogot mindenfelé a városok központi helyein nyíltan az utcákon, köztereken és közparkokban. Mivel a rendőrség tehetetlen ellenük, így maga a riporter szólítja fel őket egy hangosbeszélőn át, hogy hagyják abba ezen tevékenységüket. Erre válaszoltak a migránsok “megkövezéssel” a milánói főtéren fényes nappal, miközben vette őket a kamera.

A stáb videóját az esetről még olasz baloldali Corriere della Sera is közétette az online kiadásában. Bár ők egyszerűen csak drogdílerekről beszélnek, a felvételek önmagukért beszélnek. A közel négy perces videón Brumotti a tojásnyi köveket is megmutatja, amivel eltalálták őt a migránsok. Végül a riporter megkövezésének a rendőrség több járőrautója vetett véget. (Lásd videó a források között)

A neves olasz riporter már hónapok óta folytatja ezt a sajátos, ám igen bátor és elszánt harcát a drogdíler migránsok ellen. Évek óta nyílt titok Olaszországban, hogy drogot adnak el migránsok a közterületeken, de a rendőrségi razziák és letartóztatások semmit nem érnek el a jelenség felszámolásában. Így a migránsok már a köztereket felügyelő katonák és rendőrök szeme láttára folytatják a nyíltan ezt a tevékenységüket, miközben egyre romlik miattuk a közbiztonság. Ez ellen próbál meg tenni a Canale 5 riportere a maga eszközeivel. Tevékenysége révén egyre nagyobb köznyilvánosságot nyer az ügy, azonban a migránsok is egyre erőszakosabban lépnek fel ellene.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A videó IDE kattintva érhető el.

Striscia la Notizia, Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!