2018-03-26

Disznófejet vittek jobbikosok – a Jobbik orosházi képviselő-jelöltjének

Oszd meg másokkal is!

Volt jobbikosok egy fél disznófejet vittek a Jobbik orosházi országgyűlési képviselőjelöltjének, Szabó Ervinnek az éppen zajló orosházi képviselő-testületi ülés során, számolt be erről a BEOL. Bár Szabó épp nem volt jelen, de mégis letették a fél disznófejet a másik jelenlévő Jobbikos Lénárt Zoltán asztalára.

A disznófejjel a volt jobbikos országgyűlési képviselő, Rubi Gergely azt akarta üzenni Szabó Ervinnek a Jobbik önkormányzati képviselőjének, és országgyűlési képviselő-jelöltjének, hogy lépjen vissza a jelöltségtől. Rubi ezt arra tekintettel kérte, mivel állítása szerint olyan ügyészségi dokumentumok kerültek a birtokába amelyek szerint a képviselő-jelölt Szabó Ervin ügyvédként bűncselekményt követett el.

Rubi ezt korábban Vona Gábor szemére is vetette egy pétervásári fórumon és lemondásra szólította fel az azóta számos másik korrupciós ügybe is keveredett párt elnökét.

A Rubi által megemlített ügy kapcsán korábban az orosházi Fidesz is felszólította Szabót, hogy számoljon el a múltjával, mivel az orosháziaknak jogában áll tudni az igazságot – írták közleményükben.

Bár Rubi dokumentumai nem ismertek az Origo előtt, azonban az mégis kijelenthető, hogy mióta Simicska bekebelezte az egykor még radikális jobboldali pártot, azóta egyre több a korrupciós ügy Vonákék körül.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

További részletek…

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!