2018-03-26

Demszky Gábort családostól elzavarták egy parkolóból, és meg akarták verni: azt is tudni véli, milyen párti volt az ellenfél

Oszd meg másokkal is!

Demszky Gábor egykori budapesti főpolgármester igen aktív a Facebookon, számos történetet, illetve közéleti témát, cikket oszt meg ismerőseivel és a nyilvánossággal, lévén körülbelül ötezer követője van.

Az egykori főpolgármester most egészen hajmeresztő állításokat fogalmazott meg az oldalán egy állítólagos jobbikos férfival kapcsolatban – azt nem írja, honnan ismerte fel a férfi pártállását –, aki meg akarta verni és a családjával együtt elüldözte Mátraszentistvánról.

Demszky ezt írta:

„Mátraszentistván tegnap. Az összes unokámmal és Alma lányommal együtt kihasználtuk az utolsó alkalmat és egész nap csúszkáltunk. Kicsik és nagyok, törpikék hófehérkével és számosan az óriások országából.

(Amúgy egy jobbikos feljelentése alapján kidobtak a parkolóból, pedig váltottam egész napos bérletet, amit be is mutattam. A tulajdonos szerint a síelők nagyobbrészt Fidesz-szavazók és persze, jobbikosok. De ne felejtsük el, hogy Vona Gyöngyösön befutó és a város 15 percnyi autózással elérhető. Az idős jobbikos – aki amúgy hatalmas terepjáróból szállt ki és jól öltözött, keresztény középosztálybeli benyomást keltette, mielőtt gyalázkodva veréssel fenyegetőzött. Erről kissé közelebb lépve lebeszéltem, két fejjel voltam magasabb nála. Bosszúból szaladt a főnökhöz, akinek az emberei leszedték a szélvédőről a Nyomtass te is legutóbbi számát. Valamennyi példányt visszaadták és békésen váltunk el. Mivel a parkoló magánterület, a jog velük volt, ám az igazság velünk.)

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...


Blikk nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!